Fotky z netu - ze světa
Re: Fotky z netu - ze světa
Z obýváku nikdy závoďák nebude a z pohřebáku taky ne. Z Háčka se mi líbí jen GTC a ze Zafiry jen OPC. Kdybych nenarazil na GTC, nad Háčkem bych se nikdy neotočil. Tak to vidím samozřejmě já, jako mladší člověk. Až budu vozit pytle s cementem, uvidím to určitě jinak. Ale to bude z té praktické stránky...
- Reklama
no jo, Jecko, to je kapitola.. krasny design, oble tvary, tomu staci pekne velike kola a mas krasny vuz, ktery by dalsi upravy v podobe vymeny narazniků a pridani spojleru vpredu vzadu myslim jenom uskodily.. ale taky to prijde, moc upravenych Aster J sem nevidel, urcite nas v prubehu casu tahle kara nekde v necem prekvapi...
Hacek je jak safranu, to mas pravdu, ale kolik jich je pekne upravenych?
Hacek je jak safranu, to mas pravdu, ale kolik jich je pekne upravenych?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
milosh píše:No co si budem povidat ani hacko neni extra auto na tuning a zafira uz vubec.
Nektery jsou vysoky ze by pod nima probehnul vlcak
milosh píše:....hacko ani becko zafira na to nemaji predni cast, zadni taky nic moc....
mildo ty lubis zaperlit
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Tady je presne videt, ze gecko (jecko) maji "maly" svetla a da se tunit, hacko proste ne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet