Dneska jsem mel podobnou zkusenost v Brne u OBI:power2 píše:Musím se podělit o vtipnou událost, co se stala dneska před Brnem, směrem od Rohlenky na kruháč. Jel sem si to po silnici a najednou začal nějakej týpek v bílým BMW předjíždět, ikdyž byla plná a jeli sme kolem 100km/h, výhled nic moc. Jak předjel skupinku aut a zařadil se před moje auto, tak sem ho problikl, co dělá za pi*oviny. V tom okamžiku začlo vybržďování, fakáče a takový různý gesta a když sem ho problikl znovu, rozjel se rychlo dopředu, zabrzdil a hodil zpátečku. Už sem chystal trubku. No nevěřil sem, co takový kokoti dělají na silnici
Jeden pruh stoji ke krizovatce, auto predemnou stalo celkem vlevo (aby auta mohla odbocit vpravo, je tam sipka na semaforu) tak jsem se zaradil za nej abych nezavazel. Koukam za sebe a vidim jak prijizdi Passat a rve se do vytvorene mezery tak nesikovne ze mi evidentne musi trefit zrcatko (uz jsem o jedno takhle prisel ne svoji chybou a platil si to ze svyho, coz me poucilo tak si na to davam pozor!). Mel jsem pred sebou trochu mista, tak jsem se rozjel abych uchranil zrcatko a pri tom pronesl neco jako: "Sakra co je?" Borec v passatu mezitim projel kolem me (mezi zrcatkama max 5cm), asi me slysel nebo se leknul jak jsem vystartoval a zacouval zpet na moji uroven a spustil - "Odbocuju vpravo, nevidis?" a ja na to "vzdyt delam misto!"... dalsi konverzace uz byla celkem monotonni:
on: "mam vystoupit?"
ja: "vzdyt uhybam" (znacne zvysenym hlasem)
on: "nechtej abych vystoupil" (taky nasrane)
ja: "k...a uhybam, tak co?"
on: "ja vystoupim a neco uvidis, neprej si abych vystoupil"
no a pak nasledovala dalsi vymena nazoru ve stejnem duchu, pak padla zelena a zrejme kvuli autum co mel za sebou konecne odjel...
naprosto vytrzenej co to jako melo bejt jsem pokracoval dal v jizde