POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
Re: POPIS::Nastavení trysek ostřikovače
Právě toho se bojim ale nějak to spáchám
- Reklama
Nevíte náhodou někdo jestli tyto trysky z insignie pujdou napasovat aj do Combo Tour? (corsa C) díky;)
půjdou, snad všechny oply to maj stejně řešený
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Až na tie ktoré majú ostrekovače na kapote
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dodělán zpětný ventil před trysky . Bohužel jsem při montáži neměl foťák , tak přikládám foto z montáže .ru - vypadá to úplně stejně .
Zlepšení : okamžitá reakce ostřkování na ťuknutí páčky ostřiku - vůbec žádná prodleva . Škoda , že jsem to tam nedal hned při původní montáži trysek Insignia , musel jsem to zase celé rozebrat Takže kdo ještě uvažuje o montáži trysek , kupte tento zpětný ventil ( prodává se sice v páru ) číslo v Opelu - 1450650 , cenu nevím přesně ale něco přes 100,- Kč .
Zlepšení : okamžitá reakce ostřkování na ťuknutí páčky ostřiku - vůbec žádná prodleva . Škoda , že jsem to tam nedal hned při původní montáži trysek Insignia , musel jsem to zase celé rozebrat Takže kdo ještě uvažuje o montáži trysek , kupte tento zpětný ventil ( prodává se sice v páru ) číslo v Opelu - 1450650 , cenu nevím přesně ale něco přes 100,- Kč .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
tak dnes som daval ostrekovace na moju Zafiru. Proti Astre to je malina. Celkova praca na 5-10 minut, bez pouzitia akehokolvek naradia, ani stierace netreba zhadzovat. Porozmyslam nad tym spatnym ventilom, za tu cenu to stoji. KAzdopadne uz teraz spokojnost, konecne ciste sklo. A to uz som chcel menit stierace.
Zafira B Z19DT COSMO 88kw
DVD90 navi EU 2009
DVD90 navi EU 2009
Hmmm zajimavy s tym zpetnym ventilem. Zitra bych mel jet do Usti pro trysky, tak po precteni premejslim jestli jeste nekoupit i ty zpetny ventily. Logicky usuzuju ze asi v hadickach drzej tlak. Nebo tam jsou k necemu jinymu?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
zabranuju vode aby stiekla nazad do nadrzky
Neboli nemusíš čekat nekonečnou půlvteřinu mezi stisknutím páčky a ostříknutím skla
Jooo taaaak
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)