Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Protož sis vybral podle svýho gusta a tak je to v pořádku
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Podle me kdyz vystridas par modelu jedny znacky a jsi spokojeny neni duvod kupovat neco jinyho a shanet mechanika od nich, kdyz znam par lidi co s Oply umi divy
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak nějak..
Ale samozřejmě i tak to může být,nic proti tomu.Jen by člověk neměl mít klapky na očích a nic jinýho než svou oblíbenou značku neuznávat a na vše okolo plivat
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Nepliju na vše, jen korea, koncern..
...kdybych si vybral opravdu podle svého gusta, jezdil bych v Mercedesuoblhut píše:Protož sis vybral podle svýho gusta a tak je to v pořádku
Zajímavá diskuse Taky se přidám.
Korejci by mi ani tak nevadili, kdyby nás české zastoupení Hojandééé nezačlo denně krmit milionem reklam na Česká auta, nejlepší Česká auta, prostorem který nemůže být už prostornější, pohodlím pohodlnějším než pohodlí samo. Nebýt těch stupidních reklam, neměl bych proti němu zase takovou averzi, ale asi by to nic neměnilo na tom, že těm autům nevěřím a hlavně se mi nelíbí ten jejich fluidní design. I když musím uznat, že třeba Kia dělá pěkná auta.
Stejně tak bych domů nechtěl nic Francouzského, protože jejich styl aut mi nesedí. Měkké sedačky, měkké podvozky. Ovládání světel a mlhovek na páčce blinkrů atd.
Italům bych asi taky moc nevěřil, ale rozhodně víc, než Francouzům a Korejcům.
Když auto tak Němec nebo Japonec
Na téma Koncern. Dělá jistě dobrá auta, ale rozhodně ne nejlepší. Spoustu averze proti němu vyvolávají sami novináři, kteří chválí všechno koncernové, i když to ve finále stojí za prd. Cokoliv jiné je špatně a spoustu lidí to už pěkně se*e. Navíc ta auta jsou taková nemastná neslanná(s vyjímkou Scirocca). Nemůžu říct, že ošklivá, ale všechna vypadají stejně. Myslím, že třeba Opel dělá v současnosti pěknější auta.
Korejci by mi ani tak nevadili, kdyby nás české zastoupení Hojandééé nezačlo denně krmit milionem reklam na Česká auta, nejlepší Česká auta, prostorem který nemůže být už prostornější, pohodlím pohodlnějším než pohodlí samo. Nebýt těch stupidních reklam, neměl bych proti němu zase takovou averzi, ale asi by to nic neměnilo na tom, že těm autům nevěřím a hlavně se mi nelíbí ten jejich fluidní design. I když musím uznat, že třeba Kia dělá pěkná auta.
Stejně tak bych domů nechtěl nic Francouzského, protože jejich styl aut mi nesedí. Měkké sedačky, měkké podvozky. Ovládání světel a mlhovek na páčce blinkrů atd.
Italům bych asi taky moc nevěřil, ale rozhodně víc, než Francouzům a Korejcům.
Když auto tak Němec nebo Japonec
Na téma Koncern. Dělá jistě dobrá auta, ale rozhodně ne nejlepší. Spoustu averze proti němu vyvolávají sami novináři, kteří chválí všechno koncernové, i když to ve finále stojí za prd. Cokoliv jiné je špatně a spoustu lidí to už pěkně se*e. Navíc ta auta jsou taková nemastná neslanná(s vyjímkou Scirocca). Nemůžu říct, že ošklivá, ale všechna vypadají stejně. Myslím, že třeba Opel dělá v současnosti pěknější auta.
každé auto má své plusy a mínusy to si člověk nevybere, každý si vybere co mu nejvíc sedí, já osobně bych taky korejce nebral a to z jasného důvody, že vím jak probíhá výroba a načem se šetří, ale šetří se v každé automobilce, ale fandit jim musím, protože živí mě a dalších x tisíc lidí tady i na slovensku
Já nemám averzi, ale kiu,hyundai,Dacii,Renault,Fiat bych si nekoupil. A nový opel se mi žádný nelíbí stím taky musím souhlasit s powerem.
BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..