Caute,prosim vas ked menim cely stierac tak ho musim neako srobovakom odpojit od toho ramienka,alebo ako ho odpojim?K druhym stieracom som tie ,,kocky,, nedostal
A vraj sa tie iste nedaju pouzit druhy krat.
je to jednoduche mal si pravdu Pocuj chcel by som vymenit aj na Geckovej astre stierace len neviem ci mam kupit cele stierace alebo staci len gumicky,ale to je asi jedno nie?
hej,hej uz som zistil Ja som chcel aj na mojom vymenit len gumicky ale nevedel som dat dole ten plast na konci,nechcel som to zlomit,tak som kupil najlacnejsie za 15€ obidva,znacka:zollex
ja mam s timto trochu problem...taky bych chtěl na hacku vymenit jen gumičky na bezraminkovych steracich ale ta plastova krytka na konci sla tak strasne tezko sundat ze jsem u toho nadaval jak pohan...podle mne to urcite není delane na to aby se to sundávalo....a co je horsi, po pulhodinovem martyriu se sundanim koncovky jsem zjistil ze ikdyz ji sundam tak tu gumičku nevyvleču ...kov je do ni taky zakously ze to stama nedostane ani maria a kdybych to nasilim nejak odpáčil tak uz to nedam zpatky....takto se to prece neda delat..... vy ty gumičky fakt vyvlikate?????????