UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
Re: UHP - mobilní portál s technologií bluetooth
tak ta moja co mi z navigacie rozprava tak urcite nie je inge a ani na dochodku
- Reklama
me ta samice z radia mluvi taky mlade, ale neni to slovenka no tak tam bude asi problem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
to bude asi jej sesternica
what?? ze mlade masko...no a ja zas mam dochodkynu aaale co tam potom hlavne ze vyprava..hmm len dokedy ..volakedy na zraze porovname.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Zdar,
jedna technická
mezi sedadli mám držák telefonu( asi nokie 5100 ) celkem mě tam s...e. dá se to mějak odstranit? nebo je to nutná soušást sady UHT s bluetooth?. Nejraději bych to ustříhl a dal si tam držák dle libosti. Je mi jasné že to nebude dobíjet, ale to nepotřebuji .
Díky
jedna technická
mezi sedadli mám držák telefonu( asi nokie 5100 ) celkem mě tam s...e. dá se to mějak odstranit? nebo je to nutná soušást sady UHT s bluetooth?. Nejraději bych to ustříhl a dal si tam držák dle libosti. Je mi jasné že to nebude dobíjet, ale to nepotřebuji .
Díky
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
urcite sa da..treba zbehnut do oplu
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
a nesedi ten drzak na takovym adapteru?? pak by to stacilo vyklapnout ne?? ja tam totiz mam pripravu na drzak mobilu.... takovy jakysi adapter....
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Len to vycvakni, ak to nepouzivas. Ja to tam tiez nemam...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Adapter 5110 jsem vycvakl, ale je tam pořád taková dobýjecí stanice na dva šrouby a vede k tomu kabel - asi 12V je to v malé šiknině. Můžu to už sříhnouit ?
Astra Caravan 2.0Turbo 125kw
Mimochodem ja v aute mam mobil v kapse takze nevidim duvod proc se timto zabyvat jinak treba se dela adapter na tvuj mobil muzes se podivat..... a nebudes muset nic strihat..... jinak nikdy nevis kdy se to muze hodit
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999