pirati silnic

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
milosh
Administrátor

Re: pirati silnic

Příspěvek od milosh » 13 led 2011, 06:17

Mno zase bych wolfa nebral az tolik vazne, ono kdyz mas astru 14 dni a doted jsi jezdil fanousem kterej snad na dalnici ani nesmi musi se to brat s rezervou :mrgreen:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 13 led 2011, 09:38

Hele fávo zlatý! :D Na něj nedám dopustit. Astru mám sice měsíc to je pravda a to, co jsem se naučil bylo ve fávu ano, ale řekni mě, to snad něco znamená? :-)

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 13 led 2011, 09:42

Neznamená Wolfe, nedaj sa :D
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

emvee

Příspěvek od emvee » 13 led 2011, 10:18

Teda to bych nevěřil, jakou debatu vyvolá blbá citace zákona :mrgreen:

dogee (teda jestli si to ještě přečteš) pár věcí:

1. Trochu klidu a rozumu by neškodilo. Jestli na silnici taky reaguješ takhle, tak potěš koště. Abychom to brzy po pirátovi Lacinovi a pirátovi s SPZ 2222 neměli brzy piráta s astrou :mrgreen: (sorry za osobní narážku, další už budou věcný.)

2. Opravdu nemá nikdo z nás právo někoho na silnici vychovávat nebo trestat za jakýkoliv přestupek. I když se ti nelíbí, že někdo jede po dálnici 180, tak ho nemáš nejmenší právo brzdit. Buď požádej spolujezdce, nebo to policajtům zavolej sám, že tam a tam jede hovado s takovou a takovou SPZ a ať se na něj podívají. Na nic jiného právo nemáš. Pokud se začneme na silnicích trestat a vychovávat mezi sebou, tak tady bude na silnicích za chvíli daleko větší bordel, než je teď.

3. Jestli si myslíš, že máš morální právo blokovat někoho, kdo porušuje zákon, tak je to hovadina. Stejná hovadina jako když si on myslí, že má přirozený právo se na tebe lepit a vynucovat si předjetí, protože má silnější auto. V tu chvíli jste oba na stejný úrovni a pokud se stane průser tak bude rozhodovat jen to, kdo má lepší známý, nebo kdo má víc spolujezdců (tj. víc svědků, který budou svědčit pro něj).

4. Rozhodně je rozumější někoho, kdo to valí 180, pustit, jakmile to jen trochu jde, než ho blokovat. Už jen proto, že pokud se má vymlátit, ať se vymlátí někde co nejdál ode mě.

5. Přijde mi, že seš trochu oběť mediální masáže, kde přestupky ohledně rychlosti jsou přímo démonizovány. Přitom, že se na křižovatkách běžně jezdí, když už je několik vteřin červená, nebo si lidi nedávají přednost, nikdo moc neřeší a přitom je to většinou daleko nebezpečnější. Pročpak novináři rychlost asi tolik propírají? Protože se to policajtům strašně jednoduše řeší, protože pak můžou říct, jak je bodovej systém super, protože pak lidi volaj po daleko větší buzeraci typu stacionární radary bez označení atd. atd.
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 13 led 2011, 13:26

Ja to rikal, ze tohle je nekonecnej flame. Podte se na to vysrat. Jenom se tu lidi nastvou a rozhadaj...

Werewolf

Příspěvek od Werewolf » 13 led 2011, 13:39

Přidám do kotlíku jinejch příběh. Dneska mě zase jeden nasral.
Představte si situaci: užší sídlištní ulice, střední provoz. auta parkujou po obou stranách kolmo. Ulice dlouhá cca 80m, já parkuju na jednom konci čumákem k chodníku. Mezera pro projíždějící auta těsně pro dvě auta. Jak jsem vypozoroval, bývá dobrým zvykem, pokud někdo vycouvává ze svého místa do silnice (tedy zablokuje oba směry), přijíždějící vozidla ohleduplně zpomalí a nechají jej vyjet. Tak to tedy dělám obvykle i já. Dnes vycouvávám, u mého pruhu volno, v protisměru (couval jsem do prava) se objevila na konci ulice dodávka. Začal jsem tedy honem vyjíždět, abych stihl tak nějak vyjet a moc dodávku neomezil. Tak by se stalo, jenže dotyčný řidič šlápl na plyn, rozvalil to a těsně u mě na to hampst. Stáhne si okýnko a pyskuje. Byl to mlaďas, snad ještě mladší než já. No nedali byste mu dělo? Prostě mladej blbeček v dodávce, co si myslí, že je králem silnic!

silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver » 13 led 2011, 13:52

lol wolf obvykle ak riesim taketo daco.tak stiahnem okno aj ja poviem mu to iste co on mne a fajka zhasla..mam presne taku situaciu ako ty..ale obvykle astricka buvaa v garazi.

inak debaty tu co som cital no hanbite sa pani.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 13 led 2011, 14:02

Werewolf :
Takých poznám to sú dementi , sú to väčšinou kuriéri UPS,DHL atd....dám sem trošku OT aby som povedal s jakým dementom som sa stretol ja...neni to sice príbeh o stretnutí na ceste no to snáď nevadí.

Asi pred mesiacom som si niečo objednával , hrnček Ferrari... darček na vianoce...mladý kuriér mi ho priviezol ja debil som rýchlo podpísal a domov....Rozbalil som to darček na maďeru volám mu , on že už nemá čas a tak a že nech si vezmem dovolenku že on sa niekedy zastaví a také drblé kecy...no nakoniec som to vyriešil rovno s obchodom ...

Dnes mi ten debil viezol ďalšiu zásielku ..vyjdem von nožík v ruke aby som si otvoril krabicu a on že nech to podpíšem a možem si robiť čo chcem...hovorím za to minule ma ani nehne Vám niečo podpisovať skôr než to uvidím tak sme sa dohadovali že kde som to videl ,aby som sa pozeral do zasielky (za ktorú som si predom zaplatil ) , tak mu hovorím máte to na stránke že nemám preberať tovar bez toho aby som si ho pozrel inak bude problém s reklamáciou a on mi na to : Na stránke píšu pičoviny a neho to nezajíma hovorím ok nechte si to Dovidenia...vtedy že tak sa teda pozrite prosím ...pozrel som on stále mrmlal že si nemám kupovať veci z internetu ale mam si chodiť po obchodoch a rôzne kecy....

Ako príklad: Priviezla mi iná firma disky na auto, každý som rozbalil prezrel a potom podpísal...vrtal som sa v tom asi 10 min a chlapík mi ešte pomohol to nanosiť do domu (cca 40 ročný ) ....takže asi tak

Ospravedlnujem sa za OT
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

emvee

Příspěvek od emvee » 13 led 2011, 14:08

Adriano: Možná by to téma chtělo přejmenovat na "debilové mezi námi", aspoň by to nevyvolávalo takový vášně, flamy apod. :-)
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 13 led 2011, 14:09

Werewolf píše:Přidám do kotlíku jinejch příběh. Dneska mě zase jeden nasral....
Tuhle jedu od baraku jednosmerkou. Z leva prijede auto, ktere by me melo davat prednost z prava. Vyhled na me mel krasnej. Cekal az do posledni chvile a pak me tam vjel. Nikde nikdo jinej nebyl, takze se tam vnutit nemusel. Nasledne jsem za nim jel asi 200m rychlosti 15km/h, protoze blbka hledal misto na zaparkovani...

Odpovědět