Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak my máme za sebou geometrii, místo náklonu volantu doprava při rovný jízdě je teď mírně doleva . A jedna hodnota podle protokolu zůstala pořád červená, tak nevim co si o tom mám myslet...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Dneska oprava tlačítka na otevření kufru. Včera přestalo večer fungovat a dnes vyměněno u RomanaK. Tímto opět díky
už není
Dnes dovolena a navsteva aquaparku v Decine, vyradil jsem se vic nez deti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Včera::cesta z Olomouce na Ostravu po D1.Rychlost tak cca 135km.Najednou modrá astřička (stejnou barvu mám i já)si to sviští v levým pruhu tak 160km/hod.Tak si říkám kam spěchá.A ono hledme.V astřičce sedělá slečna(paní??) s nádherným copem.Ta to valila.
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
tak to byl sluzebak urco.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dnes som lestil aby som sa zajtra nemusel hambit, lebo bola strasne spinava. A vymenil som tu pokazenu baterku v ovladaci.
už bych jí měl taky naleštit je jak prasátko
Tak já dnes beru rodinku na výlet-slíbil jsem jim to,do ZOO do Ústí .Po 9:00 vyrážím,snad počasí vydrží.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
to se upecou, spis na koupak by to chtelo ted celej mesic