Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Muze byt, ale radsi az po 22h, co kdyby tady byly deti
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
16 minutmilosh píše:Muze byt, ale radsi az po 22h, co kdyby tady byly deti
už není
Jsem děti nechodí
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
No neviem? Alebo sa niektorý občas tak chovajú ?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
O víkendu jsme trošku pozdě ale přece koupili dálniční známku vzhledem k tomu že i u nás na dálném východě (Ostrava) se množí počet kilometrů placených "dálnic" a vyrazili jsme do polské Wisly do aquaparku.S Háčkem první kilometry v dálničním tempu 140+ mně trošku překvapily aktuální spotřebou 10l+ možná proto že jsem doteď jezdil s průměrem 7,2 a spotřeba 1,8 103KW mě vyloženě potěšila, ale myslím že tomuto motoru by šestka rozhodně slušela a to možná nejenom na dálniční "palby". Pokud někdo s tímto motorem jezdí delší dálniční štreky může napsat svoje zkušenosti budu rád vzhledem k tomu že se snad blíží dovolená u nějakého toho moře
Velká gratulace..Tereza píše: Děkuju za optání, no dneska se ze mě stala Bc. Titul nic moc, ale do začátku je to dobrý. Skoro se mi nechce věřit, že už se nemusim učit. Ze samotný radosti hned zejtra vydrhnu auto .
jsem to,ale neslušný takže taky gratuluji a ta fotka by nebyla špatná
Petiku, kdyz budes jezdit do 120km/h coz je dovolenkova rychlost v pohode tak budes zase na tech 7L.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sem si o vikendu vyzkousel ECO jizdu. Dokazal jsem ujet asi 60km s prumernou spotrebou 4,9l
Vse mimo mesto, jen prujezd nekolika vesnicema. Jel jsem neskutecne pomalu a byla to strasna nuda. Vsichni me predjizdeli. Bez klimatizace a nenalozeny. Kdybych jel jeste tak dalsich padesat, tak bych mozna stlacil spotrebu tak jeste o jednu dve desetinky, ale ja proste nechapu, jak lidi muzete jezdit treba za 4,5l.
Vse mimo mesto, jen prujezd nekolika vesnicema. Jel jsem neskutecne pomalu a byla to strasna nuda. Vsichni me predjizdeli. Bez klimatizace a nenalozeny. Kdybych jel jeste tak dalsich padesat, tak bych mozna stlacil spotrebu tak jeste o jednu dve desetinky, ale ja proste nechapu, jak lidi muzete jezdit treba za 4,5l.
x-father píše:Sem si o vikendu vyzkousel ECO jizdu. Dokazal jsem ujet asi 60km s prumernou spotrebou 4,9l
Máš dobrej způsob jak zabít čas. Taky bych to někdy zkusil, jenže furt spěchám (5,5 - 6,5)
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.