Clona před chladič
Re: Clona před chladič
s clonou chladiče: 70 stupnu C po 4,5 km
bez clony: 70 stupnu C po 10 km
bez clony: 70 stupnu C po 10 km
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jj, minulou zimu jsem ji taky udělal a bylo to hodně znát.
Odpoledne ji taky nasadím.....
Odpoledne ji taky nasadím.....
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Podobnou věc jsem tehdy dával pouze na Avii a to i na tu novou A60. Dával jsem to zakrytí pouze na spodní část chladiče. Byl to pás plastu (myslím že to byl krycí plast kabelové trasy, co se dává nad kabel do výkopu), protože karton zvlhl a upadl. Na svou VeBe 1,7TD a ani na Zafiru jsem nikdy nic takového nedával. Jezdím cca 35 km do práce někdy po okrsce jindy po dálnici, takže o prohřátí motoru nemůže být řeč.
tak jak na tom jste? už máte clonu před chladičem ? já už první část mám, tu dávám za 1/2 chladiče (mezi motor a chladič, je to jednuše přístupné po otevření haubny)
druhou část, kterou jsem loni instaloval, byla taková užší nudle na spodní část chladiče. jen je to taková drbačka, protože se musí sundat maska chladiče a upevnit to plastovyma stahovacíma páskama.
uvažuju čím ještě "přikrýt" motor, aby se zahřál opravdu rychle
druhou část, kterou jsem loni instaloval, byla taková užší nudle na spodní část chladiče. jen je to taková drbačka, protože se musí sundat maska chladiče a upevnit to plastovyma stahovacíma páskama.
uvažuju čím ještě "přikrýt" motor, aby se zahřál opravdu rychle
Naposledy upravil(a) dogee dne 29 říj 2012, 20:06, celkem upraveno 1 x.
Nějak si to neumím představit, nechcete někdo nahodit fotos?
Jocker: toto se řešilo minulou zimu na G foru,někdo tam měl i fotku,pokud se mi to podaří najít tak sem nahodím foto
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
Tak já to pořešil takhle. Jde to podle teploty a provozu lehce vyndat a nemusím ani otevřít kapotu.
- destroyer_svk
Fandim vam chlapi ale na druhej strane mi to pride trocha take ako za cias skodoviek ked sa davali nejake kozusinky na masku.
Je pravda ze nebyvam v horskych oblastiach a u nas je zima max tak -10 az -15 C v noci,ja vacsinu jazdim dlhsie trasy no nikdy som nemal zatial problem so zohriatim motora a interieru.No mozno nemam celkom objektivny pohlad ked mam vyhrievanie sedadiel a Quickheat.
Je pravda ze nebyvam v horskych oblastiach a u nas je zima max tak -10 az -15 C v noci,ja vacsinu jazdim dlhsie trasy no nikdy som nemal zatial problem so zohriatim motora a interieru.No mozno nemam celkom objektivny pohlad ked mam vyhrievanie sedadiel a Quickheat.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
A co jsi to tam nacpal?randolph píše:Tak já to pořešil takhle. Jde to podle teploty a provozu lehce vyndat a nemusím ani otevřít kapotu.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici