U příležitosti druhých narozenin věnuji Astře stříbrně orámované budíky - už jsou na cestě
Ty stávající černé jsou jedna z věcí, která mi na Classicu III designově dost vadí...
Sehnal jsem vcelku nové budíky a mám v úmyslu jen přecvaknout ten horní kryt se stříbrným orámováním včetně toho průhledného plexi, snad to půjde.
Tak se zároveň zbavím i těch škrábanců, protože na těch nových je to plexi opravdu naprosto netknuté
Tento týden už se objevila první podstatnější závada: odešla zapalovací lišta, nevydržela ani čtyři roky, což mě tedy trochu zklamalo... Motor měl nepravidelný chod, kontrolka emisí svítila, chyba P0301. Lištu jsem vyměnil za novou, totožnou Delphi a Astra zase jede jako nová Tak uvidíme, jak dlouho vydrží tahle. Jen tak mimochodem, cena cca 2800, v Opelu za úplně stejnou lištu Delphi, ovšem ve značkové modré krabici, chtějí o 5000 víc...
víc než černý budíky, který se dávaly do všech "sociálních" háček od začátku výroby (takže žádná novinka u classica, ten vychází ze základní výbavy essentia kde byly budíky vždy černý) by mi vadily ty černý lišty na bokách, to vypadá jak z minulýho století
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz