Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Nebud drzy ja se zatim drzim na te spodni hranici
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
vojta: Chtěl jsem napsat ukončím a ani jsem si nevšiml, že jsem napsal začnu..
Co se týče toho věkového odhadu. Raději ho dám větší, než abych se netrefil a nechtěně urazil
jamborek: Dítě s sebou neměli.. Takže asi omyl.
PS: Jeden příspěvek, respektive odhad a jaký to má ohlas.
Co se týče toho věkového odhadu. Raději ho dám větší, než abych se netrefil a nechtěně urazil
jamborek: Dítě s sebou neměli.. Takže asi omyl.
PS: Jeden příspěvek, respektive odhad a jaký to má ohlas.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
libca: podstatný jsou body, na zbytek se vyser.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Včera večer okolo 21h.jsem v Ustí nad Labem na Bukově u toho Planea nebo co to je viděl asi parkovat člena Apikk,je to možný?Černý caravan,ovšem zahlídl jsem ho jen letmo při průjezdu kruháčem,tak nevím jistě
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Copak delas v nasich koncinach? Ja bydlim taky pobliz
Ale jak pises asi to mozny je, moc cernych tady nejezdi
Ale jak pises asi to mozny je, moc cernych tady nejezdi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No jezdím tam k Vám do Setuzy,do PLP Trmice a do Lovosic.Už jsem tady někde zminoval,že v tamních končinách bývám několikrát týdně,tudíž můžu posloužit jako kurýr na Moravu a obráceně
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
To je dobre vedet
Vcera jsem potkal Otase v Usti u polikliniky, maval jsem ale asi jsi me nevidel kolego, mel jsi kola na strese mam pocit nebo co to bylo