OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Měl by si to mít na mailu, posílal jsem to přes leteckou poštu. Gmail *.rar soubory blokuje. Máš tam ovladače pro dvě verze, nevím, kterou potřebuješ. Snad to pomůže. Pokud ne, zkus ještě na netu splašit i jiné ovladače. Co jsem pročítal různé zahraniční fóra, tak některé převodníky blbnou i s ovladačema dodanýma k OP-COMU a je potřeba stáhout jiné.
- Reklama
Díky pohraji si tím. Používal jsem do teď ovladače co byli na CD u OPCOM a všechno v pohodě na W10. Zkusím ty tvoje a uvidím.
Astra H 1.7 74 kw r.v. 2007
Pak dej vědět. Upřímně jsem se ani nesnažil to pod W10 zkoušet vzhledem k problémům, které jsem na fórech četl.
sw verziu 2014 nemate ?
Já mám, resp. označení Vaux-COM 120309a, což je verze 2014
ale 120309a je uz cca 3-4 roky stara ... 2012/03/09kratales píše:Já mám, resp. označení Vaux-COM 120309a, což je verze 2014
ale verzia 2014 ... ?
Ahoj je možné že op-com neumí rozpoznat chybu snimače klikové hřídele ?
Ahoj, v čem se liší OP-COM např od diagnostiky EML327 + ProTorque? Je OPCOm něčim specifický? Díky
poborak umí jen výpis z ECU, ale neumí vyčíst už závady z dalších jednotek (UEC, REC, CIM, IPC ...), dále neumí pogramování a live data, pokud jdou, tak jsou často nesmyslná, alespoň dle mojí zkušenosti. ELM 327 s Torque mám pro případ potřeby neustále v autě, ale OP-COM je úplně o něčem jiném. ELM je spíš taková sranda na hraní.
kuba.s určitě umí. Umí to i zmiňovamý ELM. Seš si jistý chybou snímače klikové hřídele?
kuba.s určitě umí. Umí to i zmiňovamý ELM. Seš si jistý chybou snímače klikové hřídele?
Byl jsem v servisu a na jejich diagnostice ta chyba vyjela ale když jsem zapojil op-com tak tam mi to neukazalo