Fakt? Já po nich koukal na jaře a to byly na těch 200 EURech, jestli to takhle půjde dál, tak o tom taky začnu uvažovat...corsaczek píše:CD30MP3 na e-bayi máš už za 100 EUR.
Katalogové číslo dílů - napište si o to své :-)
Re: Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
- Reklama
No jo, máš nový auto, tak musíš počítat s tim, že pokud něco pro něj chceš, tak za to taky musíš pěkne zaplatitTereza píše:Dark
Díky, ale už mě to přešlo, když vidim tu cenu, tohle fakt trochu přeháněj. Až se naštvu, tak ho vyrvu a dám si tam svý Sony, který umí všechno .
Tenhle tip zní pěkně, ale dost dobře si to neumim představit, tak pokud byste mi to někdo mohl přiblížit, byla bych ráda.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ja mam cd30 mp3 uz v zakladu, co to mate za chudy verze?
Pravda ze dnes radio bez mp3 je na prd, nevim proc to tam nedaj rovnou vzdyt vyroba nemuze byt o tolik drazsi
Pravda ze dnes radio bez mp3 je na prd, nevim proc to tam nedaj rovnou vzdyt vyroba nemuze byt o tolik drazsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To můžeš bejt jen rád Miloshi:) mam taky r.v. 05 a rádio CD30 přitom výbavu mam myslim slušnou, taky si ten německej dědula, co to měl předemnou moch navymejšlet CD 30 mp3 škoda
Já to měl taky naštěstí už s MP3milosh píše:Ja mam cd30 mp3 uz v zakladu, co to mate za chudy verze?
Ten si těžko vypaluje doma MP3 chtěl tě asi udělat legálnimJuray píše:To můžeš bejt jen rád Miloshi:) mam taky r.v. 05 a rádio CD30 přitom výbavu mam myslim slušnou, taky si ten německej dědula, co to měl předemnou moch navymejšlet CD 30 mp3 škoda
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
To bude určitě onoTen si těžko vypaluje doma MP3 chtěl tě asi udělat legálnim
rofl
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
abyste se nedivili, já stál jednou v tescu za asi 75-letou babkou, která si kupovala balík prázdných cd-r
Tak to je samozřejmý, ale začnu asi u těch důležitějších věcí jako třeba kola apod a nějaký rádio, který potřebuju jednou za rok (jako poslouchat mp3ky, jezdim krátký vzdálenosti po Praze) může v klidu počkat.dark píše: No jo, máš nový auto, tak musíš počítat s tim, že pokud něco pro něj chceš, tak za to taky musíš pěkne zaplatit
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
víte někdo cenu tady té věcičkya kat.číslo?!Bude to asi pálka
DVD přehrávač pod střechou.
7-palcová obrazovka s bezdrátovými sluchátky a dálkovým ovládáním poskytuje během cesty cestujícím na zadních sedadlech ideální zábavu. Lze jej lehce vyjmout a vzít ven (s baterií) nebo doma připojit k televizi
DVD přehrávač pod střechou.
7-palcová obrazovka s bezdrátovými sluchátky a dálkovým ovládáním poskytuje během cesty cestujícím na zadních sedadlech ideální zábavu. Lze jej lehce vyjmout a vzít ven (s baterií) nebo doma připojit k televizi