TwinTop - Werewolf
Re: TwinTop - Werewolf
Ja by som spravil to iste
tieto diesky si chcem zohnat na zimu
tieto diesky si chcem zohnat na zimu
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- Reklama
Nádhera! závidím, fakt parádní kousek taky bych to tak praktikoval, kulicha, topení na plný koule ale střecha musí bejt dole Já měl pujčenýho focuse II v cabriu a musím říct hrůza... 1.6 74kw vůůůůbec nejede a se střechou dole se to kroutilo jak blázen.
No popravdě, že by tohle bylo nějak extra pevný, neměj moc velké mínění Ale všichni koukaj a ohlížej se, jen bych chtěl vědět, jestli kvůli autu, nebo tomu blbcovi, co v tom jede bez střechy v kulichu
no... zase focus luxusně hrál, takže taky topení naplno, střechu dole a já se s hudbou nahlas drkotal po městě a to samé, každej se otáčel a taky nevím jestli kvůli autu ale je to krásnej pocit, chvíli jsem taky přemejšlel nad výměnou astry..... fakt závidím
Jak se dívám, deflektor mohli vyřešit líp. Vypadá tam jak omylem. Pamatuju si díl TopGearu, jak tam jezdili s parukou a ukazovali účinnost této vychytávky. Akorát tady si mohli dat větší práci a nezazdít 2 zadní místa.
Aspoň budou naoko zakrytý nákupní tašky na zadních sedadlech
Wearjearwolfe. ne delam si srandu.. co ty mrizky, maska, naraznik a kolem mlhovek, .. dyt je vsude jina? To neni moc pro oko..
a ta clona proti vetru, ta se dava rucne nebo jak? elekronicky? ale to si nedovedu predstavit, kde by byla schovana.. ?
jinak preju super zazitky, netradicni moc pekne auto!
Kola-disky na leto mas?
a ta clona proti vetru, ta se dava rucne nebo jak? elekronicky? ale to si nedovedu predstavit, kde by byla schovana.. ?
jinak preju super zazitky, netradicni moc pekne auto!
Kola-disky na leto mas?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
ještě jedna se slušnym motorem http://www.tipcar.cz/inzerat/opel-astra ... 14904.html
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
to jakubino: Co je s mřížkou, maskou, nárazníkem a mlhovkama?? OPC paket neplánuju, jestli se ptáš na toto
Ta clona je v pohodě, bud ji složím a dám do kufru, kde je na to přihrádka místo rezervy (mám opravnou sadu) a jinak ji mám zatím pořád přidělanou, jen ji nacvakneš. A bud ji mám zvedlou, nebo ji sklopím do roviny, to lze za jízdy.
Kola použiju z předešlého GTC, (vidíš je na avataru třeba)
to irmscher: jo celkem pěkná, mohla by mít ale za tu cenu aspon navi a sedačky vyhřívaný ještě...
Ta clona je v pohodě, bud ji složím a dám do kufru, kde je na to přihrádka místo rezervy (mám opravnou sadu) a jinak ji mám zatím pořád přidělanou, jen ji nacvakneš. A bud ji mám zvedlou, nebo ji sklopím do roviny, to lze za jízdy.
Kola použiju z předešlého GTC, (vidíš je na avataru třeba)
to irmscher: jo celkem pěkná, mohla by mít ale za tu cenu aspon navi a sedačky vyhřívaný ještě...
nic hrozneho, jen se mi to nelibi, presne to mas jak na tady tomto obrazku ze?
ja jen ze je mrizka v masce jina, nez mrzika v narazniku, ze to k sobe moc nepasuje. mlhovky jasneee s tima nic neudelas.. ja bych to sjednotil, pokud to jde )
dneska je fajn pocasi, to bude zas pohledu na pana v kulichu co?
ja jen ze je mrizka v masce jina, nez mrzika v narazniku, ze to k sobe moc nepasuje. mlhovky jasneee s tima nic neudelas.. ja bych to sjednotil, pokud to jde )
dneska je fajn pocasi, to bude zas pohledu na pana v kulichu co?
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW