Žádost o pomoc

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra H, pravděpodobně to bude zde.
denny

Re: Žádost o pomoc

Příspěvek od denny » 07 úno 2015, 16:24

A vyzkoušel jsi ,jestli ti to dopravní z nádrže opravdu dopravuje palivo přes filtr až do vysokotlakého čerpadla?
Jestli ano,tak bych problém viděl spíš ve ventilu na čerpadle,ale nikdy bych asi nešel do starého.

Reklama

Dr.Frinta

Příspěvek od Dr.Frinta » 07 úno 2015, 16:42

Jo jo naftu to tlačí. uvidíme v úterý co servis, jsem zvědav zda na něco přijdou. Jinak včera ta nádrž byla porod - studená garáž, auto na kozách a tři hodiny práce v leže tedy i s montáží. Ještě jsem se chtěl zeptat zda se ventil na čerpadle nedá vyndat a zkontrolovat např. jestli není nějak ucpaný. Je přichycen třemi imbusy, kdy vyndání překáží jen palivová trubka u které nevím zda nemá jednorázové těsnění, které po demontáži musí být nahrazeno novým. Na benzínu je prý nějaké sítko které je choulostivé na případnou nečistotu.

Dr.Frinta

Příspěvek od Dr.Frinta » 11 úno 2015, 09:48

Tak dávám k dobru své zjištění. V servisu přišli na to že je při dřený ventil na čerpadle, kdy se jim nepodařilo zjistit jinou závadu. K otázce vzduchových bublin si nevěděli rady, kdy doporučili abych naplnil plnou nádrž zda nepřisává čerpadlo někde vzduch. A ejhle po naplnění bubliny přestali. Takže teď vypustit palivo opět demontovat nádrž a hledat nějakou netěsnost apod. Poté opravit a vyměnit při dřený ventil na čerpadle. Jinak podařilo se mi ho sehnat nový za 2800,- od Elitu přes známého a velkou slevu. A když už jsem v tom tak provedu i vyčištění sání, škr. klapky aby byl klid. Doufám že poté opět mnoho km bez problémů. Jinak dík za rady.

Odpovědět