Dostal jsem se k tomu až včera....martini píše:Tak jak dopadlo pozorovani........
Zajel jsem na cestu za město, kde byla úplná tma - trochu jsem se i bál No je to jak píše Roman . Moje prvotní nadšení plynulo jen z toho, že to prostě svítí jinak, než když je to nastavený na naše podmínky. Pokud se to přepne do módu, že kontrolka po zapnutí klíčku bliká, svítí to maličko dál, není patrný to zalomení zleva doprava nahoru. Je fakt líp vidět před auto, ale míň do škarpy. Takže chudáci protijedoucí řidiči a navíc nejsou vidět svítící očíčka prasátek, která se vám chystaj skočit do cesty
Takže jsem žádnej "novej kontinent" neobjevil , nicméně trvá můj problém. Měl jsem sebou tatíka, kterýho jsem požádal, aby mi dělal zátěž na zadních sedačkách, případně v kufru. A poznatek je ten, že mi regulace funguje, na zadních sedačkách se to sklopilo míň, než když si vlezl do kufru.
Vypadá to, že mi to obecně svítí moc nízko. Ve městě to člověk až tak nepozoruje, to je všude světla dost, ale v tý tmě v lese to bylo znát. Takže když je výchozí poloha nízko, bude i každá další, vyvolaná zatížením zadní nápravy. Zajedu s tím na technickou, tam to dělají zadarmo a nechám seřídit a pokusím se ho ukecat, aby mi to hodil na horní hranici tolerance. Pak uvidím.....