Ukazovatel teploty
- vojtavojta
Re: Ukazovatel teploty
Ja pouzivam stejne srouby na zimni plechace a letni elektrony.Je tam 23mm zavitu,kuzel a hlavy sroubu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- Reklama
budou, ale dej si bacha, aby nebyly srouby kratke, ja sem musel kupovat k alu disku delsi srouby viz tady moje vlakno
srouby z vyroby by disk chytly tak na 3 zavity a to je malo...
srouby z vyroby by disk chytly tak na 3 zavity a to je malo...
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
- vojtavojta
Ja si myslim ze mam ty kratsi a jezdim 5 roku v poho.
OP-COM
OP-COM
jo taky zalezi jak mas silne disky, ty oplacke budou asi pasovat na puvodni srouby si myslim..
ja myslim, ze bych to taky zvladl s puvodnimi, ale pro jistotu.. jsem tak klidnejsi, precejen je to kus litiny, ktere je vic nez na plechacich
ja myslim, ze bych to taky zvladl s puvodnimi, ale pro jistotu.. jsem tak klidnejsi, precejen je to kus litiny, ktere je vic nez na plechacich
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW
Bracho90
zmáčkni tlačítko setting objeví se ti nápis audio podrž 7sekund až to pípne.Potom na TIDu mačkej pravé tlačítko až se ti objeví teplota vody a okamžitá rychlost
zmáčkni tlačítko setting objeví se ti nápis audio podrž 7sekund až to pípne.Potom na TIDu mačkej pravé tlačítko až se ti objeví teplota vody a okamžitá rychlost
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
Prepac za hlupu otazku,ale co je to to ,,Tidku?Dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
- vojtavojta
Ten displej co mas ma nazev TID,jsou jeste BID,GID a CID.
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... %9Bleni+bc
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... %9Bleni+bc
OP-COM
OP-COM
Diky,vyskusal som to a naozaj sa tam da prepinat,len neviem co je teplota Boli tam vseliake cisla,a kody Ale bolo tam nieco sens a bola tam zatim 10,0...tak to bude asi teplota a rychlost som tam nevidel nic s km
Sorry inak za taketo blbe otazky ale presedlal som z Fiata do Opla a neviem ani taketo zakladne veci,he Inak zatial sa mi to vydi ako celkom slusne auticko,prave tu skumam ako nahrat fotku do profilu
Sorry inak za taketo blbe otazky ale presedlal som z Fiata do Opla a neviem ani taketo zakladne veci,he Inak zatial sa mi to vydi ako celkom slusne auticko,prave tu skumam ako nahrat fotku do profilu
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
este taka otazocka,ten display,neukazuje asi spotrebue ze?Ukazuje len ten velky,co je,vsak?
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw