Jaké stěrače doporučíte

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké stěrače doporučíte

Příspěvek od Oťas » 22 srp 2012, 22:43

8-) O.K....dík za názory.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

Reklama

Westler

Příspěvek od Westler » 22 srp 2012, 23:21

Tesco a benzinky, ani Kelly neeeee... i normalni gumicky jdou do Aerotwinu
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 23 srp 2012, 06:27

x-father píše:Ja vymenil gumycky az na treti pokus. Vetsina je na nic a maloktere tam jdou a dobre drzi. Kvalitni origo sterace vydrzi tak dva roky, takze me neprijde tak strasne je po dvou letech za litr vymenit.
Asi tak pane 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

pueblo

Příspěvek od pueblo » 23 srp 2012, 07:15

Před dvěma lety jsem koupil v Letňanech originály od Vojty a zatím pořád OK, spokojenost. Takže jestli origo vydrží ještě tuhle sezónu (na zimu je asi dodrbu), jdu zase do origo, protože jednou za tři roky to unesu a fakt jsem s nima spokojenej.

stanomata

Příspěvek od stanomata » 23 srp 2012, 07:40

ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100

Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker » 23 srp 2012, 11:17

No já mám stěrače rok a jsou už celkem dost v prdeli. mažou a máístama nestírají.

jour
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jour » 23 srp 2012, 11:54

ja som na predoslu astru kupil najskor TESCO stierace a hroza. Nad 90km/h ich podfukovalo - slaby pritlak - nikdy viac.
Potom som kupil Valeo X-TRM alebo tak nejak. Asi o 4 EUR lacnejsie ako originaly a tiez to nebolo ono, gumicky v nich boli volne a nemali tu listu taku hrubu ako originaly - tiez sklamanie. Nakoniec som skoncil pri originaloch z Oplu za cca 30 EUR a absolutna spokojnost. BOSCH nemam dovod ani skusat. Vacsina ludi si ich pochvaluje, neviem ake zazraky od nich cakate, ci maju sklo vylestit alebo co :) Su take iste ako originaly aj cena je priblizne rovnaka.

Tiez odporucam dokupit prostriedok "tekute stierace". Ja som kupil spray za 3 EUR. Odkaz tu: http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... denie=1&c=
Nejde ani tak o to, ze kvapky odchadzaju same naporom vzduchu, to je skor taky "wow" efekt :) ale ked mam nastriekane tekute stierace, sklo sa dokonale precisti a stierace su ovela ucinnejsie. Tento pripravok odporucam vsetkym. Je to lacne a efektivne. Samozrejme trvacnost je ovela kratsia ako ked sa pouzije profesionalny drahy produkt aplikovany firmou. Ale raz za dva mesiace par minut nastriekania, dve vrstvy a rozdiel je nebe a dudy :)
Naposledy upravil(a) jour dne 23 srp 2012, 11:59, celkem upraveno 1 x.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 23 srp 2012, 11:54

Nejvíc dostávaj na prdel v zimě. Hlavně když se s nima stírá sníh a led. Chce to čistit okno a pak stírat.

Taky jsou gumičky v zimě tvrdší a špatnej stěrač se tak víc pozná.

I tak vydžej krásně stírat pár měsíců a pak už se to horší. Při dobrém zacházení vydržej dva roky a pak už to chce výměnu, protože už vynechávaj hlavně v chladném počasí. Když pak jede člověk třeba po dálnici a ta je mokrá/špinavá a bordel na skle během pár vteřin zasychá a stěračem to dolu nedostaneš, protože vynechává a nestáhne to, tak to já nesnesu. Dobrým stěračem tenhle blivajz stáhneš krásně i bez ostříknutí, jen se musí setřít než to stihne zaschnout.

Taky je ale každej jinak náročnej. Já sklo meju na benzínkách a když je zaprášený, nebo od brouků, tak za jídy ostříkám a setřu. jsou ale lidi, který za celý léto stěrač nepustí, protože jim prostě zadělaný okno nevadí.

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 23 srp 2012, 12:00

jour píše:BOSCH nemam dovod ani skusat. Vacsina ludi si ich pochvaluje, neviem ake zazraky od nich cakate, ci maju sklo vylestit alebo co :) Su take iste ako originaly aj cena je priblizne rovnaka.
Protože originál "OPEL" stěrače jsou BOSCH :-)

Opel si stěrače nevyrábí. Jen prodává pod svojí značkou BOSCHe, které standardne montují na auta i při výrobě.

Stejně jako žárovky OPEL jsou Phlipips, vstřiky BOSCH, světla Hella, rádia různých značek atd., brzdy, skla, sedačky, řídící jednotky...

Auto je v dněšní době v podstatě jen skládačka dílů, které pro automobilku vyrábějí jiné firmy. Často se mení dodavatelé komponent i v průběhu výroby.

boukalm

Příspěvek od boukalm » 23 srp 2012, 12:26

Ahoj ,já pořídil tyto zde http://www.nahradnidily1.cz/autodily/li ... /44716334/ a spokojenost i dobrá cena. Kupuju zde i jiné díly, jako svíčky, apod.

Odpovědět