výmena svetiel za angel eyes + xenon
Re: výmena svetiel za angel eyes + xenon
Muzes je pouzivat a bude to legalni. Nesmis do nich davat xenony. Svetla jso homologovana pro h7 zarovky a s tema sviti dost bidne.
- Reklama
papak13: Xenony se pisou do technicaku? To asi ne... Ostrikovac muze byt jen krytka na narazniku. Stejne tak podle sklopeni svetel pri nastartovani/rozsviceni se nelze ridit, protoze nektera auta tuhle funkci nemaji. A testovat automatiku naklapeni svetel pri zatizeni vozu je taky problem, protoze ma dost velke latence.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Staci si precist homologacni znacky na svetlometu a je jasne, zda to ta byt muze. V tomto pripade nemuze...
Neštři a kup si origo. Můžeš i ty obyč bez natáčení a je to daleko hezčí, jako ty bastle z číny
Například ty AE, které jsem si chtěl kupovat já včetně natáčení + xenon rozhodně z Činy nebyli, tak ne všechno je furt z číny.power2 píše:Neštři a kup si origo. Můžeš i ty obyč bez natáčení a je to daleko hezčí, jako ty bastle z číny
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Netvrdím, že je všechno bastl, jen většina lidí koupí ty levný krámy, než něco kvalitnějšího
Darku a ktery sis chtel kupovat? Ja v tom mam docela prehled.
Neznam zadny AE, ktery maji homologaci pro xenon. A co myslis tim natacenim? Jako ze dostran, nebo jen serizeni naklonu? AE serizeni naklonu na cudlik z kabiny maji funkcni, ale mel bys mit automaticke serizeni cidlem.
Neznam zadny AE, ktery maji homologaci pro xenon. A co myslis tim natacenim? Jako ze dostran, nebo jen serizeni naklonu? AE serizeni naklonu na cudlik z kabiny maji funkcni, ale mel bys mit automaticke serizeni cidlem.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
vsechny tyhle angel eyes co jsou na trhu je to cina,neznam ze by neco delala znackova hella pokud se teda nejdna o origo xenonova svetla ci normalni origo svetla...s angel eyes mam zkusenosti z corsy a jedno maji tyto svetla stejna,velmi spatnou svitivost,proto kdyz svetla jedine original!!!!!!at si kazdej rika co chce ale je to tak a uz i cena tech angel eyes mluvi za sve..
Opel Astra OPC
ty co jsem chtěl kupovat já přes manika co má v teplicich krám byli tušim Belgie, měli moturky pro simulaci naklápění...
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off