Auto tahne doprava - chyba geometrie?
Re: Auto tahne doprava - chyba geometrie?
A jen pro info, na kolik foukate kola? Jezdim v aute prevazne sam, takze 2.2 by melo stacit ne? pri plnem zatizeni je psano 2.5
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- vojtavojta
Urcite na vicku nadrze mas vsechny potrebne udaje co se tyce dohusteni pneu.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
na vicku to mam,presne jak jsem psal. nedalo mi to a prehodil jsem jeste obe predni za zadni ale stejne to tahne doleva porad
pokud to ale tahne jednou doleva a jednou doprava tak je to urco gumama ne? ale mam je rok a najeto maj asi 10t km.
pokud to ale tahne jednou doleva a jednou doprava tak je to urco gumama ne? ale mam je rok a najeto maj asi 10t km.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
koukal jsi na gumy jestli jsou rovnoměrně sjeté?
Koukal jj mym laickym okem vypadaj stejne vsechny
no uvidíš po další geometrii
já si kola vždycky značím křídou LP (levá přední) atd .. po podobné zkušenosti
já si kola vždycky značím křídou LP (levá přední) atd .. po podobné zkušenosti
Nejseš sám Mildo taky jsem musel reklamovat provedené seřízení geometrie. Strašně se divili , že se jim to ještě nestalo Auto si byli projet a museli uznat chybu . Dali to na stolici a opravdu byli hodnoty na přístroji mimo . Jinak první co technik udělal , zafixoval volant do roviny nějakým porychtunkem , aby se při seřizování nepohnul . Reklamoval jsem velice slušně a diplomaticky , ale ty jejich řeči a ksichty.....byl jsem rád , že se na podruhé trefili a že jsem vypadnul . Reklamace grátis .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Strašně záleží kde a kdo ti tu geometrii dělá. Chce to holt cvik a zkušenosti. Já tohle absolvoval se svým minulým autem. Kupoval jsem ho na zimních 14" a normálka. Nazul nový elektrony, nový letní gumy a auto táhlo doprava jako hrom. Přehazovali jsme kola, nakonec geometrie, ale tam to dělal asi nějaký učeň a subjektivně mi to přišlo snad ještě horší - i když podle protokolu to mělo být dobrý. Technik z pneuservisu mi pak doporučil abych zajel do značkového servisu Nissanu, odvolal se tam na něj, že tam je borec co to fakt umí. Udělal jsem jak mi doporučil a auto jelo jako po kolejích. Takže asi tak. Myslím že jedna věc je co jim ukáže mašina a druhá jak si někdo pohraje s těma jemnýma niancema - žádný podvozek jistě není v top stavu.
Už jen to, že ti nesrovnal volant o něčem svědčí. Chce to kvalitní servis kde mají moderní laeserový měřič a né provázek či nějakou tyč kterou se dělaly Škodovky 120. Na tomhle neušetříš. Gumy si taky vždy při sundání popisuji a neni problém.