Luminiscenční diody místo mlhovek
Re: Luminiscenční diody místo mlhovek
Tak možná slovo do pranice, ale s diodama přišlo Audi - na Audi proto vypadá nejlíp a i když už je dává kde kdo, tak to pořád vypadá jako kopírka toho Audi. U oplú se mi teď líbí ten detail "růžků" ve světlech a tak bych veškerý "světýlka" ladil spíš tímto směrem. A jen tak na okraj - ta Astra vypadá fakt hrozně
- Reklama
hlavne ked ma zapnute diody a k tomu este aj normalne svetla, idealne HID
niekde na nete som nasiel jednu tuningovu firmu ktora robi aj denne svietenie. Vyrabali taku chromovu listu ktora bola v predu cez celu sirku a v nej boli svetla. Vyzeralo to dobre a ladilo to s niekolkymi autami.Ale na Astru to nemali
niekde na nete som nasiel jednu tuningovu firmu ktora robi aj denne svietenie. Vyrabali taku chromovu listu ktora bola v predu cez celu sirku a v nej boli svetla. Vyzeralo to dobre a ladilo to s niekolkymi autami.Ale na Astru to nemali
Ti kutilove, co to delaji doma a nebo nakupujou v makru, jsou nekdy pekny magori co do montaze.
Kdyz jsme byli vsichni v autoskole pamatuji si, ze tam nekde v te technicke sekci bylo osvetleni min 40cm od vozovky apod.
Zrovna vcera jedu, dest, trosku sedo (uz bylo 16hod.) a proti me nakej vergl (pracovne treba oktavka) jenze jelo z poza mirneho horizontu, rikam to je vul, proc nesviti? a on? jak se vyhoupl za ten horizont, tak mel to "denni sviceni" jeste pod linie mlhovek.
Jsem sice anti skodovkar, mimo rec, ale at to nevyzni blbe, mam pocit, ze tohle se mi uz stalo i s octavkou 2kou, trosku me mrzi, ze u toho nepremysleji ty projektanti.
Treba galaxy to ma taky ve stejnych svetlech, ale aspon vejs.
No uvidime kam ta doba dospeje, nicmene rusaci jak je videt po vodce jeste vrtaji i rovne ))))
Kdyz jsme byli vsichni v autoskole pamatuji si, ze tam nekde v te technicke sekci bylo osvetleni min 40cm od vozovky apod.
Zrovna vcera jedu, dest, trosku sedo (uz bylo 16hod.) a proti me nakej vergl (pracovne treba oktavka) jenze jelo z poza mirneho horizontu, rikam to je vul, proc nesviti? a on? jak se vyhoupl za ten horizont, tak mel to "denni sviceni" jeste pod linie mlhovek.
Jsem sice anti skodovkar, mimo rec, ale at to nevyzni blbe, mam pocit, ze tohle se mi uz stalo i s octavkou 2kou, trosku me mrzi, ze u toho nepremysleji ty projektanti.
Treba galaxy to ma taky ve stejnych svetlech, ale aspon vejs.
No uvidime kam ta doba dospeje, nicmene rusaci jak je videt po vodce jeste vrtaji i rovne ))))
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
No neviem ako u vás v ČR ale u nás na SK by to bol určite MAGNET NA POKUTY:) inak je to pekné len čo keď by nás to časom vyšlo asi toľko ako dorobenie xenónov aj s celým príslušenstvom ak by sme mali ešte techničák:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Coby fanoušek BMW se ho musím zastat - nevím jestli přímo s diodama, ale s prvním hraním si se světlama a s denním svícením přišlo BMW - Audi se, jak už to bývá, jen opičí
Nene kluku. Led opravdu prvni audi.
BMW je první v AEckách.
BMW je první v AEckách.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Psal sem že asi ne LED, ale rozhodně bylo první, kdo začal světlům dávat vlastní výraz.
Tak ako píše Papak u nás len schválené. Mimochodom ešte žiadne denné svietenie nebolo na slovensku schválené (myslím neoriginálne)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Můžete dát LEDek kolik chcete a Audi ani Insignii z Háčka neuděláte. Spíš si budou lidi zpívat: "Přijela pouť..."
Pepino:
Moje slova, osobně nechápu, jak to někdo může na auto dát. Buď mám na originál, nebo se do toho nes..u.
Moje slova, osobně nechápu, jak to někdo může na auto dát. Buď mám na originál, nebo se do toho nes..u.