Opel Astra H (hatchback) 1.6 benzín do 150 tisíc
Re: K: Opel Astra H (hatchback) 1.6 benzín do 150 tisíc
škoda že jsem z Olomouce, tady tohle vypadá dobře ne?
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8629701
a tady ta 1.4 kvůli které jsem se ptal.. Co na ni říkáte?
http://auto.bazos.cz/inzerat/8127804/OP ... P-STAV.php
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ra/8629701
a tady ta 1.4 kvůli které jsem se ptal.. Co na ni říkáte?
http://auto.bazos.cz/inzerat/8127804/OP ... P-STAV.php
- Reklama
libco ta spotreba je za cely leto nebo jen za jednu cestu na dovolenou? ty tvy cisla mi pripominaj spotrebu majitelu fabii 1.2, rozumej dost prehnane.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak říká Milosh, já to počítám dlouhodobě. Jinak asi taky záleží kdy po městě jezdíš, já většinou ve špicce apod. Každopádně i tak jsem se svou spotřebou spokojený
už není
Z Formana docela dobrý skok kupředu, ta první vypadá dobře, ale zkus se spojit třeba s Vojtou, jestli by Ti to auto před koupí nanapíchl na diagnostiku. Určitě se vyplatí před koupí pořádná prohlídka..
Zkus se také poptat zdejšího člena MAX-CZ, který maká zde:http://www.autovrt.cz/ máš to kousek..
Zkus se také poptat zdejšího člena MAX-CZ, který maká zde:http://www.autovrt.cz/ máš to kousek..
Ta 1.6 vypadá o dost líp. Teda tu servisku bych nebral absolutně v potaz, ještě nikdy se mi nestalo, aby mi po roční kontrole zapsali údaje úplně stejnou propiskou. Podle mě to bude padělek.
A 1.4 bych se nebál .. mám ji v automatu a svižnost je ucházející. Rozdíl oproti 1.6 je samozřejmě znát, ale při skoku z Formana ti myslim 1.4 bohatě poslouží.
A 1.4 bych se nebál .. mám ji v automatu a svižnost je ucházející. Rozdíl oproti 1.6 je samozřejmě znát, ale při skoku z Formana ti myslim 1.4 bohatě poslouží.
Astra H 2009 1.4 66kW Easytronic
Za celé léto, co jsem pravidelně jezdíval na Slovensko . A od té doby jsem nenuloval.
Řídím se pravidly že nejedu dokud se motor nezahřeje a nevypne sytič (samozřejmě že přesně nepoznám, kdy vypne, takže pouze když spadnou otáčky jakoby sytič nebyl). Nějak to nepřeháním s rozjezdy a většinou udržuju nějakou konstantní rychlost. A taky to nevytáčím nad ty 3tisíce ot./min. když není třeba.
Adriano2: Ten pojem nudná jízda koluje všude, ale ještě jsem na něj neslyšel definici, každopádně pokud je tím myšleno předjíždění, tak s tím problém nemám. Nesnáším tajtrliky, co jezdí mezi městem 70-80, někdy i těch 90 a jakmile skočí tabule město, tak začnou brzdit na 50. Když vím, že začne obec, tak pustím nohu z plynu, podřadím a nechám samo zpomalit na 50, i kdyby to mělo být 200m za značkou.. Toto praktikujete hlavně u vás na Slovensku. To u vás na silnici nesnáším . Začlo to když vám zpřísnily tresty a je to hrůza. Přesně se tam pozná kdo je ze Slovenska a kdo cizinec
Gord: Ve špičce jen občas.
PS: Jsem chudý student, takže jezdím v autě především na spotřebu. Na zábavu mám motorku, která žere skoro půlku toho co auto..
Řídím se pravidly že nejedu dokud se motor nezahřeje a nevypne sytič (samozřejmě že přesně nepoznám, kdy vypne, takže pouze když spadnou otáčky jakoby sytič nebyl). Nějak to nepřeháním s rozjezdy a většinou udržuju nějakou konstantní rychlost. A taky to nevytáčím nad ty 3tisíce ot./min. když není třeba.
Adriano2: Ten pojem nudná jízda koluje všude, ale ještě jsem na něj neslyšel definici, každopádně pokud je tím myšleno předjíždění, tak s tím problém nemám. Nesnáším tajtrliky, co jezdí mezi městem 70-80, někdy i těch 90 a jakmile skočí tabule město, tak začnou brzdit na 50. Když vím, že začne obec, tak pustím nohu z plynu, podřadím a nechám samo zpomalit na 50, i kdyby to mělo být 200m za značkou.. Toto praktikujete hlavně u vás na Slovensku. To u vás na silnici nesnáším . Začlo to když vám zpřísnily tresty a je to hrůza. Přesně se tam pozná kdo je ze Slovenska a kdo cizinec
Gord: Ve špičce jen občas.
PS: Jsem chudý student, takže jezdím v autě především na spotřebu. Na zábavu mám motorku, která žere skoro půlku toho co auto..
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Taky jsem to takhle dělal, ale už se mi to párkrát šeredně vymstilo, u nás i v Rakousku - změřili mě těsně za značkou začátku obcelibca píše:Když vím, že začne obec, tak pustím nohu z plynu, podřadím a nechám samo zpomalit na 50, i kdyby to mělo být 200m za značkou..
libca : pre mna je pojem nudná jazda : cca 90 km/h , pred obcou vyhodit rychlost, brzdit motorom, čo najmenej točiť motor, a hlavne čo najmenej brzdiť ... ...no hlavne ide o to netočiť ten motor, lebo myslím že aj 120 koníkov dokáže potešiť srdce
EDIT : a ešte píšeš ako s apozná kto je slovák a kto cudzinec...u nás rúbu za rýchlosť totálne pálky....tak sa ti čudujem že píšeš aký si chudobný študent, ale odsudzuješ ludí že nehcú dostať pokutu .....a tebe možno vďaka tomu stupne spotreba...ale vždy lepšie jak platiť 100 eur pokutu
EDIT : a ešte píšeš ako s apozná kto je slovák a kto cudzinec...u nás rúbu za rýchlosť totálne pálky....tak sa ti čudujem že píšeš aký si chudobný študent, ale odsudzuješ ludí že nehcú dostať pokutu .....a tebe možno vďaka tomu stupne spotreba...ale vždy lepšie jak platiť 100 eur pokutu
Naposledy upravil(a) Adriano2 dne 31 led 2011, 13:15, celkem upraveno 1 x.
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Ja len taku jednu malu poznamku k tomu meraniu rychlosti u nas by sa mali polidajti volat KRICKARI a ZNACKARI lebo meraju len z krickov a pozna znaciek resp. zarovno znaciek:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Koukám, že Fallen si založil diskuzi pro výběr auta a už mu z toho děláte bordel o rychlosti a spotřebě...