Fuj styď se. Děláš nám ajťýkum vostudumilosh píše:Jeste jsem ted vygoogloval ze to muze malo svitit i diky tomu kdyby mi to malo dobijelo, je to mozne? Ze by to nedodavalo potrebne napeti? Nevim netusim, jsem IT ne elektrikar
Xenony malo sviti - vyreseno (vybojky vymeneny)
Re: Xenony malo sviti
- Reklama
jen info jeste, do servisky se pise vymena xenon vybojek nebo ne? U zarovek to je jasny ty stojej par korun ale u tech xenonu by to tam mohlo byt ne? z DE servisku mam ale nic tam o tom psano neni tak jsou asi fakt puvodni a tedy snad 6 let stary.
tato: elektrikar a 50vyhlasku taky nemam
tato: elektrikar a 50vyhlasku taky nemam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milousi baterka je tam na startovani. Jinac ti to krmi altik...
To bys mel vedet, pac ajtaci jsou ty nejchytrejsi lidi na svete
To bys mel vedet, pac ajtaci jsou ty nejchytrejsi lidi na svete
Tak ne vsichni asi Ale dost ot.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
OK.
Dle meho laickeho nazoru cloveka, ktery vi vsechno nehledejte pricinu ve spatnem serizeni. Tak by to svitilo vic nahoru, nebo dolu, ale ne malo.
Pokud nejde o nejakou vadu optiky (zoxidovana poarabolka za cockou, necistota, zamlzeni uvnitr svetlometu atd...), tak je to proste vybojkou.
Vymontovat svetlomet neni zas tak slozite, tak na na ni kouknete. Treba ma na bance takovou tu "mlhu". Koupil bych nejakou neorigo za babku a zkusil vymenit.
Dle meho laickeho nazoru cloveka, ktery vi vsechno nehledejte pricinu ve spatnem serizeni. Tak by to svitilo vic nahoru, nebo dolu, ale ne malo.
Pokud nejde o nejakou vadu optiky (zoxidovana poarabolka za cockou, necistota, zamlzeni uvnitr svetlometu atd...), tak je to proste vybojkou.
Vymontovat svetlomet neni zas tak slozite, tak na na ni kouknete. Treba ma na bance takovou tu "mlhu". Koupil bych nejakou neorigo za babku a zkusil vymenit.
Uz se to tady tusim resilo ale je nutne svetlo ven nebo se tam dostanu pres tu diru v podbehu?
V případě, že chceš čistit čočku nebo měnit výbojku, tak vyhodit světlomet ven.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Nešetři a kup nové výbojky. Bude to jen výbojkama, jsou vysvícené. Sundáš nárazník a světla. Odšroubuješ takové víčko a pak už jsi na starteru a výbojce. Viděl jsem jaký je rozdíl mezi novou a dva roky starou. Takže pokud je máš pět let, tak se nedivím, že už nesvítí.
taky sem vymenil a je to supr dal sem tam 6000k ...
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI74 kW
A jen pro info cena u opla za 2 nove vybojky + vymena? prece to nemuze stat 10t
Roman mi to psal ale samo uz jsem to smazal a zapomel
Roman mi to psal ale samo uz jsem to smazal a zapomel