Uprava predných svetiel
Re: Uprava predných svetiel
Já ho měl doma, tak jsem to studoval, zkoušel různě, ale musel bys být profík, abys ten průhledný plast odebral.. Je to přilepené po celém obvodu, navíc je tam i jakási těsnící guma.
Pochybuju, že by to šlo odebrat, ani tím nahřátím, samozřejmě bez poškození.
Pochybuju, že by to šlo odebrat, ani tím nahřátím, samozřejmě bez poškození.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
- Reklama
Ja mam vnútri vo svetle mrtvy hmyz tiež by som to rád dostal von ,ale bohužial
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- jour
- Kontaktovat uživatele:
ako sa tam dostanu tie necistoty a hmyz ked je to svetlo tak dobre utesnene a nerozoberatelne? stve ma to.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
kluci ja jsem pred casem koupil zadni lampy tmavy, ten borec na -aukru- to prodaval jako funglovky bez origo krabice a byly ze v nitrku zapraseny no proste jako by to lezelo nekde .........vytahnul jsem z nich desticku s zarovkama a udelal v umyvadle lazen voda s cisticem na skla a okna a ty svetla v te lazni vykoupal/protrepal jak sejkr/ mozna by bylo i lepsi ten cistic nalejt hned do vnitrku a protrepat, pak znich vodu vylil a nechal vysusit , cisty z vne i zevnitr parada to same by slo udelat i s prednima myslim.......
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
To bych nezkoušel. Je tam motorek naklapeni a draty. Ale vyndal bych žarovky a kompresorem bych to vyfoukal.
- jour
- Kontaktovat uživatele:
a neda sa vybrat aj ten motorcek? v tom pripade by to stalo za pokus.
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Neda se vyndat. Je tam zavařeny a nejde vyměnit jako u gecka.
to svetlo se da rozebrat,ale nesmis se bat,mam na to dva zpusoby,
1,vezmes fen a poradne nahrejvas,a pri nahrejvani jemne sroubovakem odtahujes plexy do plastu,ale opatrne!!!!!
2,je to o drzku,ale dal jsem ho do trouby jako kure,na 50stupnu,nechal asi 2 minuty,vyndal a rychle nez vychladne,ale opatrne sroubovakem rozebral!
obe metody jsou dost nebezpecny,ale kdyz se snazis,a popripade mas i nahradni svetla kdyby se to nepovedlo,tak to jde!ja nahradni nemel,ale nebal jsem se!
proste jak kure do trouby!
1,vezmes fen a poradne nahrejvas,a pri nahrejvani jemne sroubovakem odtahujes plexy do plastu,ale opatrne!!!!!
2,je to o drzku,ale dal jsem ho do trouby jako kure,na 50stupnu,nechal asi 2 minuty,vyndal a rychle nez vychladne,ale opatrne sroubovakem rozebral!
obe metody jsou dost nebezpecny,ale kdyz se snazis,a popripade mas i nahradni svetla kdyby se to nepovedlo,tak to jde!ja nahradni nemel,ale nebal jsem se!
proste jak kure do trouby!
astra h 1.7 CDTI 74Kw,tempomat,cd 30 MP3.aux,215/55/16 opel hliniky
Dělám v servise na notesy a to tvoje pečení mě něco připomnělo Jeden borec omylem prej nechal v troubě NB dýl, protože byl ve vlhku a ten notes k nám přišel úplně seškvařenej
to kevin--tok toto je ina káva.
opel corsa 1.2 eko 33kw 1996.... nikdy nesklamala !!!4/2018 recyklacia
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009
opel astra 1.9 cdti 88kw 2005 16v ...už 2×...
opel corsa 1.4 edicia 100 74kw 2011.....
opel corsa 1.2 59kw 2009