Koľko vydržia naše Astry?resp. Zafiry?

Co se jinam nehodí pište sem
BRANIK12341

Re: Koľko vydržia naše Astry?resp. Zafiry?

Příspěvek od BRANIK12341 » 20 kvě 2010, 16:27

ahojte,

ja mam 200.000km na astre H caravan....povodna spojka...meneny eger ventil pri 170 tis...dosticky pri 150.000...motor Z19DTH,s DPF
,cierna met.CID,tempomat...olej menim cca 15.000 km...ziadne 30 tis intervaly...filtre vraj na to nie su stavane....motor...sepot kvetin...r.v. 2005....foto mozem dodat,ak budete mat zaujem...a zabudol som ..menil som povodne podsvietenie pristrojovky za ladovu bielu..k CID to ide urcite viac..ako povodna oranzova..:)
ASTRA H Z19DTH - moja laska

Reklama

BRANIK12341

Příspěvek od BRANIK12341 » 20 kvě 2010, 16:30

swabel píše:Tieto nove auta su robene tak, aby bola dobra cena pri predaji. Tomu zodpoveda aj kvalita. Kazda astra po 5 rokoch, na ktorej sa bezne jadzi uz nestoji takmer za nic. Len opravovat a opravovat a vrazat peniaze na to, aby sa zaradom odstranovali zavady. To je moj nazor.
ako sa k nej clovek sprava....tak ju ma a mu sluzi....a ze by ceny astier H boli o politike ako u renaultu...s tebou suhlasit nemozem
ASTRA H Z19DTH - moja laska

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 20 kvě 2010, 16:36

Keď som sa pýtal mnechanika jak je možné že moje Cdti ide od poruchy k poruche a kamošove TDI VW 110KW je bez problému ,nech tam naleje treba aj naftu z traktora odpoveď bola:
No chlapče to máš nové motory ,všetky sú na p.... :D TDI od VW je starý motor to sa nekazí ,ale tu máš plno vecí ktoré odchádzajú :)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

couddy

Příspěvek od couddy » 20 kvě 2010, 16:50

To jsou vstriky, common - raily.... atp.
Mame doma jeste VW vento 1.9 TD - to kdyz otevrete kapotu, tak se da vsecko spravit "kladivem" :)

Holt musime verit, ze soudruzi v japonsku nebo kde udelali aspon motor dobre a pak ze soudruzi v nemecku nezhnijou.

Dneska jsem koupil uz druhy casopis co se zabyva ojetinama, a astra H tam vychazi dobre. i V auto bildu. coz mi dela radost, korat se resi, ze se pomalu dostavaji na nas trh a tady se to zase pokurv..

Hodnoceni, motory, benzin super, 1.7 gut, 1.9 gut, kvalita dilenskeho zpracovani very gut. uz jsem nekde zminoval, ze moji kamaradi maji soubezne stare vw nebo audi, a neni to takova slava....

Myslim, ze v oplu pridali (rikal mi to i kamarad, co dela ve skodovce na vyvoji, ze vzdycky je nekdo vpredu chvilku, ale treba jen necim... dlouhodobe udrzet je to problem. )

dlouhodobej pohodar je mazda 6. proti tomu prassat vyhorel.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti

Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda

Skicamp.cz
Private Ski School

Chcibytinstruktor.cz

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 20 kvě 2010, 17:16

Mne sa strašne páčia komentáre jeremyho Clarksona na Japonské autá- To sú tie najhoršie autá na svete, to len jazdí ,jazdí ,odjazdí to milion kilometrov a až potom to konečne umre...Vôbec sa to nekazí ,no auto na nič,bavilo by Vás mať auto s ktorým sa len vozíte a nič neopravujete? :D :D :D

Kesi

Příspěvek od Kesi » 20 kvě 2010, 22:56

Adriano2 píše:Mne sa strašne páčia komentáre jeremyho Clarksona na Japonské autá- To sú tie najhoršie autá na svete, to len jazdí ,jazdí ,odjazdí to milion kilometrov a až potom to konečne umre...Vôbec sa to nekazí ,no auto na nič,bavilo by Vás mať auto s ktorým sa len vozíte a nič neopravujete? :D :D :D
Tomu by som neveril kolega má Hondu Civic diesel a už bol tri krát na vypálenie DPF behom 3 mesiacov. Nespustí sa to samo ako na Astre a stojí ho to zakaždým cca 40€
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 20 kvě 2010, 23:00

od Japoncov su dobre benzinove motory.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 21 kvě 2010, 08:17

kesi,my sme mali Mitsubishi Lancer a to auto bolo nezmar,mali sme ho 6 rokov bez akéhokoľvek servisu (okrem oleja) ,a auto stále jazdilo (aby si si nemyslel že sme ho šanovali) :D ...inak v práci máme služobné VW Touran 1,4 TSI a už 2 týždňe je v servise - rozvody (auto má 40 tisíc km) ;)

couddy

Příspěvek od couddy » 25 kvě 2010, 20:53

Nektere svolavacky tedka trosku pozlobily toyotu. Aled dedecek zije v nemecku (duchodce) a ma jiz 11 ! mitsubishi. a pohoda.
Jen nekdo ma u misiusi "" :) problemy s tim, ze je tam hlinikovej blok motoru. Slysel jsem vety, jako "kdo to kdy slysel.."

Ta mazda neurazi, nenadchne (az ted ten "listeckovy design je bomba"), jizdni projev asi uceleny, spis danicni korab, je to velky. Musim rict, ze sem nasel na mobile.de dokonce 4kolku kombi, coz se mi libilo.
A po 100 tis. a následně 200tis testu autobildu, to auto chtelo jen olej a sterace. takze nuda :) jezdilo, jezdilo, jezdilo. ...:)
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti

Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda

Skicamp.cz
Private Ski School

Chcibytinstruktor.cz

Midzi

Příspěvek od Midzi » 25 kvě 2010, 21:09

Ja na japonca nepoviem zle slovo. Jazdil som dost s Nissanom, rozne typy. Mal som aj hyundai s 160 000 ci kolko km a bez problemov. Motor tam bol mitsubishi. Iba benzin som lial a olej menil. Teda kym neochorel a nevedeli sme ho vyliecit :(. Chcel som si ho aj od firmy odkupit za nejaku symbolicku cenu ale ta porucha ma odradila. Mazda 6 je proste klasika, aj ked sa mi movy Avensis paci este viac. Astra dufam ze vydrzi co najdlhsie, aspon este 100 000. Ale vsetko je o tom ako sa o auto staras, aj ked niekedy sa stane ze dostanes proste blby kus.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Odpovědět