To x-father: To mi povídej.... jsem jak bez jedné ruky, holt misto toho budu fackovatx-father píše:To musi bejt des, kdyz nejde klakson.
To se ani neda jet poradne po dalnici

To x-father: To mi povídej.... jsem jak bez jedné ruky, holt misto toho budu fackovatx-father píše:To musi bejt des, kdyz nejde klakson.
To se ani neda jet poradne po dalnici
Problem je v pinoch konektora, ktory vedie do ovladania na volante, vacsinou nejdu tlacitka hlasitosti a klakson, ked su zapnute stretavacky, v UK to zevraj Opel opravuje zadarmo aj po zaruke, vymenou kablovacky s novym konektorom. Lebo je to dost dolezita vec z hladiska bezpecnosti. Bohvie ako by sa k tomu postavilo zastupenie Oplu na SK a CZ.Nesquik píše:Mě to dělá taky. S rozsvícenými světly to netroubí a nejdou ovládací kolečka na volantu(tlačítka OK), zhasnu a vše jde jak má. Vyřešil jsem to zatím tak, že jsem ztlumil podsvit palubky a jede to normálně. Jakmile podsvit překročí určitou hranici intenzity tak to prostě nejde.
Kód: Vybrat vše
Field Remedy: 2262
Subject: Wiring harness, steering wheel - Different electrical failures - intermittent breakdown of the horn when headlamps on / steering wheel remote control sporadically out of function
Models: Engines: Option:
Astra-H 2004...2008,Zafira-B 2005...2008 All,All
Complaint: Different electrical failures - intermittent breakdown of the horn when headlamps on / steering wheel remote control sporadically out of function.
Cause: Bad connection of the steering wheel wiring harness pin´s.
Production: As of MY 2008 an improved wiring harness has been introduced in production
Remedy:
In case of customer complaint replace the wiring harness assembly
(partnumber: 93179285 / catalognummer: 62 92 683).
Note: The wiring harness is exclusively for steering wheels from
supplier Takata Petri.
FunctionalGroup: N - Electrical Equipment
Complaint Group: 04 - Electrical failures
Trouble Code: None
tak to musím vyzkoušet ( momentálně už ne,je 21:30 hod. )Nesquik píše:Mě to dělá taky. S rozsvícenými světly to netroubí a nejdou ovládací kolečka na volantu(tlačítka OK), zhasnu a vše jde jak má. Vyřešil jsem to zatím tak, že jsem ztlumil podsvit palubky a jede to normálně. Jakmile podsvit překročí určitou hranici intenzity tak to prostě nejde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |