Jaasně že ju akam na tom řeši to ja natom pracuju já na to makamKesi píše:Blbosť ja to mám. Treba sa obrátiť na odborníkov. Mne to robil RomanKsladas opc píše:me v opelu v liberci tvrdili ze to nejde doprogramovat u GTC tak nevim,rad bych taky mel tuhle funkci
Ovladani oken přes klíček
Re: Ovladani oken přes klíček
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
- Reklama
je možný že máš verzi bez zadního el centra a tam to fakt nejdesladas opc píše:me v opelu v liberci tvrdili ze to nejde doprogramovat u GTC tak nevim,rad bych taky mel tuhle funkci
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
taky bych chtěl tuto možnost,ale nerozumím ?zadní el.centrum.Jedná se o el.centrum v kufru,nebo o zadní el.centrum.--zadní okna v el.
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
Zdarec podle me to bude zadni okno v elek.musim se toho dopatratmisut píše:taky bych chtěl tuto možnost,ale nerozumím ?zadní el.centrum.Jedná se o el.centrum v kufru,nebo o zadní el.centrum.--zadní okna v el.
no gtc zadní okna jaksi stahovací nemá takže bylo myšleno elektrický centrum v kufru
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
mam nejakou bendu centrum el kabelu v kufru na levo v blatnikuvojta píše:no gtc zadní okna jaksi stahovací nemá takže bylo myšleno elektrický centrum v kufru
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
me rekli primo ze mam jednotku u ktery uz tahle funkce nejde naprogramovat tak nevim jak to je..
Opel Astra OPC
Okna mi pre klic zavirat nejdou, ale kdyz necham auto odemcene, tak se po nekolika minutach samo zamkne. Zjistil jsem to nahodne kdyz jsem myl okna ne benzince. To mi prijde jako slusna vychytavka.
Opel Astra H Caravan 1.7CDTI r.2005
Mysleno tak ze odemknes a pak do 30s neotevres dvere, jo?martas09 píše:Okna mi pre klic zavirat nejdou, ale kdyz necham auto odemcene, tak se po nekolika minutach samo zamkne. Zjistil jsem to nahodne kdyz jsem myl okna ne benzince. To mi prijde jako slusna vychytavka.
Pokud ano, tak to bych chtel taky, ale bylo mi receno ze tahle funkce byla od urciteho modeloveho roku vypustena a nelze ji doprogramovat
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"