Jake 16" pneu letni
Re: Jake 16" pneu letni
continental sportcontact2 nebo nokian H
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
- david.tomko
MekGajvr píše:Nevím jak ty TZ300, ale SZ90 mají hodně měkkou směs, takže nepohodlí se opravdu bát nemusíš - spíš mám strach, že po 20t km půjdou do kytek...
Směs v běhounu nemá s komfortem nic společnýho tam se můžeme bavit jenom o životnosti a jízdních vlastnostech, u komfortu záleží hlavně na tuhosti kostry. Jinak mě těch 20 tis docela překvapilo, myslel jsem, že vydrží tak 25 tis
Jinak tak nějak souhlasím s beavisem a to tak asi platí pro většinu z nás, jen několik z nás potřebuje sportovní pneumatiky ale ty asi nebudou potřebovat 16" ale něco přes 17" tam bych se orientoval spíš na premiové značky, každá z nich má svou sportovní pneumatiku.
Opel Astra H Caravan N-Joy 1,6 Twinport
Bridgestone ER300 205/55/R16 maximální spokojenost
Opel Astra H 1.8 92kW Z18XE
Těch 20t km ber jako katastrofický scénář - mám na nich najeto teprve pár tisíc a zatím jsou jako nové. Někde jsem četl, že si člověk s Mondeem 2,5 V6 stěžoval, že se mu vpředu za 20t km sjely a vzadu je měl jako nové. Asi jim dával dost pokouřit. Při mém stylu jízdy a v kombinaci s lehčím motorem 1.7 vydrží určitě dýl.david.tomko píše:Jinak mě těch 20 tis docela překvapilo, myslel jsem, že vydrží tak 25 tis
Opel Astra Caravan 1.7 CDTI 74 kW - 6°, trendy bílá
http://www.betonovadzungle.cz
http://www.betonovadzungle.cz
Sehnal sem je přes známýho za nákupku:) dělal v pneuservisu. Vidíš to mi ani nenabídnul sportovnější... ale jsem s nima moc spokojenej, za léto najeto něco přes 10 000km a na gumách to skorem není vidět
Já mám Continental PremiumContact 2 a max. spokojenost. Koupil jsem je jeté jednu sezónu i s alu ráfky, já na nich odjel dvě sezóny a přijde mi, že neubyly.. Pravda je, že jezdím málo, cca 13-15000 km ročně, z toho tak 2/3 léto..
Astru jsem koupil s novýma pneu Uniroyal Rain expert 205/55 R 16, tak jsem zvědav, co vydrží.
Vzorek dezénu na odvod vody mají pěkný. Hned jsem ale přezouval na zimní, takže zkušenost zatím s Uniroyal žádná.
Vzorek dezénu na odvod vody mají pěkný. Hned jsem ale přezouval na zimní, takže zkušenost zatím s Uniroyal žádná.
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Zdravím já mám na astruli z německa Michelin Energy 205/55 R16 nevím kolik měli najeto ale já na nich najel cca 30000 a sjeli se o 1,5 - 2 mm a jsem s nima velice spokojen perfektně drží a odvádí vodu. Když budu kupovat nové tak je nejspíš koupím znova.
- DeepThroat
Bridgestone ER300 205/55/R16 výborná zkušenost, hlavně tiché. Málo se opotřebují ,mám najeto zhruba 18 000 a teď jsem si je měřil a mají 7 -7,5mm.
Jinak dojíždím zimní které mají 4mm až 5, a řeknu vám je to katastrofa, .
Většinou beru pneu podle testů z pneunet.
Jinak dojíždím zimní které mají 4mm až 5, a řeknu vám je to katastrofa, .
Většinou beru pneu podle testů z pneunet.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Já mám též Bridgestone ER 300 205/55 R16 , Opel je dával již od výroby a nemohu si je vynachválit, perfektně tiché(úplně) a skvěle sedí, protože mají zpevněnou patku(s ochranou ráfku) a velice dobré i co se týče odvodu vody - dokonce je to výtěz v nezávyslích testech pneumatik - Adac mám na nich najeto už 78000 a jsou sjety tak 50-60% takže ani dloho vydrží, samozřejmě záleží na stylu jízdy
Až je sjedu, tak koupím ty samé..
Doporučuji!!!!
Až je sjedu, tak koupím ty samé..
Doporučuji!!!!
Naposledy upravil(a) martas dne 01 úno 2010, 16:15, celkem upraveno 1 x.