Astra GTC 1.6 Cosmo
Re: Astra GTC 1.6 Cosmo
Já když na to tak koukám, tak přemejšlim, jestli jsem si spíš neměla koupit GTC, protože je to fakt kočka. Na ježdění pro jednoho by to bylo ok, jen na ty cesty na chaty a na hory by to nebylo nejlepší, ale to bych si mohla pučit jiný auto jako jsem to dělala doteď. No jo, už je pozdě.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Jj,pěkné GTC-čko...Koukám,že se nám tu pomalu začínají množit
Opel Astra GTC 1.6 16v 77kw
Tak vitaj a som rád že je nás zas o jedného viac. GTC je
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
ach jaj, vždy keď tu niekto pridá GTC si poviem, že ake krásne auto a vždy ma tak poteší že ho mám aj ja Na každom si ale pozriem, čo má lepšie a čo si musím dokúpiť Takže u teba sú to disky, a páčia sa mi sedačky kožené.
Chcem dať otázku, ako je to s výbavou COSMO. Mám pocit, že pri corse ale asi aj astre je na prvý pohľad rozdiel vo farbe tých plastových častí na volante - Cosmo ma lesklé čierné nie?
No ozaj, tu je jediná škoda že nie je ovládanie na volante, ale to nie je neriešiteľné
Chcem dať otázku, ako je to s výbavou COSMO. Mám pocit, že pri corse ale asi aj astre je na prvý pohľad rozdiel vo farbe tých plastových častí na volante - Cosmo ma lesklé čierné nie?
No ozaj, tu je jediná škoda že nie je ovládanie na volante, ale to nie je neriešiteľné
Opel Astra H 1,6 16 ventil + LPG
Plastová dekorace interiéru ve výbavě Cosmo je v tzv.uhlově černémilos797 píše:Chcem dať otázku, ako je to s výbavou COSMO. Mám pocit, že pri corse ale asi aj astre je na prvý pohľad rozdiel vo farbe tých plastových častí na volante - Cosmo ma lesklé čierné nie?
Nejsem si úplně 100% jistý, ale před faceliftem byly jen 2 dekory na volantu: stříbrný ve verzi Sport a pak ta klasická tmavě šedá. Klavír lak (černý lesklý) přišel určitě až s faceliftem.
EDIT: teď mi jestě došlo, že před faceliftem nebylo Cosmo, ale Elegance...
EDIT: teď mi jestě došlo, že před faceliftem nebylo Cosmo, ale Elegance...
Aha, já myslel, že Elegance bylo tehdá jakýmsi mezistupněm mezi Enjoy a Cosmo, čili 3. stupeň výbavy z celkových čtyř.corsaczek píše:teď mi jestě došlo, že před faceliftem nebylo Cosmo, ale Elegance...
Krásna Astra!!!
Keby som nechcel veľké auto určite volím najradšj GTC....to by aj môjmu veku najlepšie išlo
Tak nech ťa čaká veľa km bez akéhokoľvek problému
Keby som nechcel veľké auto určite volím najradšj GTC....to by aj môjmu veku najlepšie išlo
Tak nech ťa čaká veľa km bez akéhokoľvek problému
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Vďaka všetkým za prijatie a pochvalu. Tie kolesá nie sú z OPC, sú to 17" disky. Je to kupované v DE ako 3 ročné a malo to takúto výbavu.. Tiež ma mrzí ovládanie rádia na volante a slabo vybavený palubný počítač. Neukazuje mi ani priemernú spotrebu ani vlastne žiadne info čo píšu v príručke. Chcelo by to napáliť plnú verziu BC. Viete niekto ako na to? Čo sa týka výbavy Cosmo, v špecifikácii pre DE a pre SK (resp. CZ) sa tieto výrazne líšía. Ja tam mám dažďový a svetelný senzor, parkovacie senzory, 8 airbagov, tlačidlo SPORT pre športovú jazdu a ešte nejaké drobné vychytávky.