Norincova Astřička 1.6 85kW
Norincova Astřička 1.6 85kW
Opel Astra Caravan Classic III 1.6 85kW
Voňavka konečně dorazila a nyní se představuje:
Výbava:
Elektronická sada (elektronická klimatizace, GID, rádio CD30 MP3 + AUX IN, 7 reproduktorů, tempomat, palubní počítač + kontrolní systém, ovládání rádia a BC na volantu, volant potažený kůží, přední mlhovky)
Sada Osvětlení (dvě stropní čtecí lampičky vpředu, vnitřní osvětlení, dvojité čtecí lampičky vzadu, sluneční clony s osvětlením)
Sada Elegance (vnější kliky dveří v barvě karosérie, el. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie)
Alarm
Boční ochranné lišty dveří
Černé lyžiny
Doděláno:
Originální loketní opěrka sedadla řidiče
Parkovací asistent
Plastová vana na dno kufru
Gumové koberce
Zajímavosti:
Od objednání po dodání uplynulo téměř čtvrt roku
Na chromové liště na zadku není uvedeno označení motorizace
Výroba v Bochumi (Německo)
Voňavka konečně dorazila a nyní se představuje:
Výbava:
Elektronická sada (elektronická klimatizace, GID, rádio CD30 MP3 + AUX IN, 7 reproduktorů, tempomat, palubní počítač + kontrolní systém, ovládání rádia a BC na volantu, volant potažený kůží, přední mlhovky)
Sada Osvětlení (dvě stropní čtecí lampičky vpředu, vnitřní osvětlení, dvojité čtecí lampičky vzadu, sluneční clony s osvětlením)
Sada Elegance (vnější kliky dveří v barvě karosérie, el. ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie)
Alarm
Boční ochranné lišty dveří
Černé lyžiny
Doděláno:
Originální loketní opěrka sedadla řidiče
Parkovací asistent
Plastová vana na dno kufru
Gumové koberce
Zajímavosti:
Od objednání po dodání uplynulo téměř čtvrt roku
Na chromové liště na zadku není uvedeno označení motorizace
Výroba v Bochumi (Německo)
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
- Reklama
Re: Norincova Astřička 1.6 85kW
vitam ta..stvrt roku je ale ranec dost ,ale hlavne ze uz ju mas..vybava parada..prajem hodne stastnych km a nech ti autiii robi radost
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Pěkná, ještě by to chtělo pěkný kola. Neuvažoval jsi o těch strukturovaných ráfcích od Oplu, za 6700 vzhled hliníkových? Jinak na kolik tě teť vyšla? Ať slouží
Krásná astrule a pěkná barva výbava taky dobrá tak ať slouží
Tak vitaj To označenie motorizácie nemám ani ja
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Ahoj chlapi, díky za vzkazy. Kola si zatím nechám tato, docela se mi to líbí až na ten zvuk při poklepání na poklice
Zatím celkem spokojenost, akorát bojuju s těma vychytávkama - blikače, automatická klima, atp.
Zatím celkem spokojenost, akorát bojuju s těma vychytávkama - blikače, automatická klima, atp.
Škoda Felicia Combi -> Opel Astra G Hatchback -> Opel Astra H Caravan 1.6 85kW voňavka 2011
cau,jelikoz to mas novy auto, nepozorujes podobny zavady jako na foru popisoval,ze mu spatne licovali zadni svetla, naraznik, lakovani na hranach apod? jestli v zajmu nizsi ceny na to pri montazi nezacali trochu prdet. je skoda, ze zrovna na tehle astre kterou bych taky rad zakoupil novou delali pokusy jako ze tam neni budik teploty a ty blikace. jinak at dobre slouzi.
- destroyer_svk
Vitaj ... dalsia Kvetka na fore.
Inak k tej dodacej lehote ... stvrt roka je este primerana doba,nakolko som pochopil ze si si ju dal "poskladat" do vyroby.
Pri inych znackach v sucasnosti mas bezne dodaciu dobu 6 mesiacov ... a to nemusi byt ani tip top model.
Inak k tej dodacej lehote ... stvrt roka je este primerana doba,nakolko som pochopil ze si si ju dal "poskladat" do vyroby.
Pri inych znackach v sucasnosti mas bezne dodaciu dobu 6 mesiacov ... a to nemusi byt ani tip top model.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Pěkná, moc pěkná i ta motorizace, jako moje . Jen malá otázka. Bydliště máš Pardubický kraj a na podložce pod RZ máš BS AUTO. Kd jsi ji kupoval? Praha nebo Brno?
Opel Astra H Caravan 2007 1,6 77 kW (105 k) a 150 Nm modrošedá metalíza
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/
Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com
Čau Opláci, už mám natočíno 2 tisíce km se spotřebou 7,1 litru (dle palubního počítače, reálnou jsem ještě nepočítal). Posledních cca 600 km se snažím jezdit živěji a občas točím až do omezovače, aby motor nezlenivěl a je skutečně znát, že je motor o něco pružnější a živější než na začátku, to byla celkem lemra. Musel jsem si zvyknout na to zpřevodování - nejvíce jezdím na 3. stupeň (od 35 Km/h až po 130 km/h) a rovnou tam dávám 5tku. Na čtyřku jsem jel pouze málokrát.
Nyní k dotazům. Nemůžu říct jediný špatný slovo k dílenskému zpracování. Vše lícuje, nic nevrže, ani neklepe a nevibruje, prostě kvalitně smontovaný auto. Lak je také v pořádku. Naopak když jsem si prohlížel Hyundai Yarris, tak mi to přišlo jako hračka tvrdé plasty, vibrace apod...
Auto jsem kupoval v Praze na Motole, můžu doporučit.
Nor
Nyní k dotazům. Nemůžu říct jediný špatný slovo k dílenskému zpracování. Vše lícuje, nic nevrže, ani neklepe a nevibruje, prostě kvalitně smontovaný auto. Lak je také v pořádku. Naopak když jsem si prohlížel Hyundai Yarris, tak mi to přišlo jako hračka tvrdé plasty, vibrace apod...
Auto jsem kupoval v Praze na Motole, můžu doporučit.
Nor