Zdravím tak som menil rozvody na 1.7 CDTI 74 KW.
Mám Astru 5 rokov ale znova ma prekvapila a nevie ani mechanik nestretli ste sa aj vy že po výmene rozvodov to tam nejak píska ?
Rozvody som dával Contitech.
Presne takýto zvuk do vydáva https://www.youtube.com/watch?v=WZqo0WO_GRs
Piskanie po výmene rozvodov
Piskanie po výmene rozvodov
Astra H 2008 combi 1.7 CDTI 74 kw
- Reklama
Re: Piskanie po výmene rozvodov
Cauko moze byt ze mas moc nasponovany remen
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
Hodne nasponovany remen,byl i muj pripad piskani po vymene rozvodu.
Opel Zafira B 1.7 CDTI,81KW,r.v.2008
Zdravím chlapi,
tiež mi teraz menili rozvody a z motora ide taký divný akoby cinkotavo pískavý zvuk. Ale iba na voľnobehu, aj to asi len par sekúnd po zbehnutí otáčok na voľnobeh. Keď čo i len trošičku pridám, tak ten zvuk zmizne. Ak je to prešpanovaným remeňom, keď sa trošku "vyťahá" tak to prejde, či nie? Lebo niekde som sa dočítal, že už keď je to moc našpanované, pokazí sa ložisko a už je to celé naprd. Už som na to spravil nejakých 400 km. Ďakujem krásne.
tiež mi teraz menili rozvody a z motora ide taký divný akoby cinkotavo pískavý zvuk. Ale iba na voľnobehu, aj to asi len par sekúnd po zbehnutí otáčok na voľnobeh. Keď čo i len trošičku pridám, tak ten zvuk zmizne. Ak je to prešpanovaným remeňom, keď sa trošku "vyťahá" tak to prejde, či nie? Lebo niekde som sa dočítal, že už keď je to moc našpanované, pokazí sa ložisko a už je to celé naprd. Už som na to spravil nejakých 400 km. Ďakujem krásne.