Alternátor
Alternátor
Ahoj kluci, odešel mi alternátor do věčných lovišť. Mám 1.9 cdti 88 Kw 16 V . Máte někdo na výměnu - nový nebo použitý ??? Koukal jsem na web nabízí různé verze od 100 do 140 amp. ze starýho nejde nic přečíst - kolik je správné číslo - nebo je to jedno ???
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
- Reklama
Re: Alternátor
Napíšem Ti , ako som to mal ja:
na alternátore žiaden popis, nakoniec to bol Hitashi či ako. Na altíku premeraj diodový mostík, častá závada u tohto zariadenia. Stačí vymeniť diodu cca 1,5€/ks, alebo rovno diodový mostík cca 30,00€. Všetko som robil v domácich podmienkach.
na alternátore žiaden popis, nakoniec to bol Hitashi či ako. Na altíku premeraj diodový mostík, častá závada u tohto zariadenia. Stačí vymeniť diodu cca 1,5€/ks, alebo rovno diodový mostík cca 30,00€. Všetko som robil v domácich podmienkach.
Opel Astra F caravan 1,8l 16v - ex
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Určitě je to diodový můstek, taky jsem si to doma opravil sám. Pokud si na to netroufáš, je spousta servisů, kde dělají repasy...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tak alternator zgeneralkován.
Odeslo toho více, nejvíc bolela kousnuta řemenice, poroučel se i diodový mostík, kdyz bylo měněno tak i uhlíky a ložiska.
Bohužel se poroučela i baterie, nevím jak dlouho to bylo kousnutý, ale nabíjel jsem skoro celý den a moc štávy nepřibylo. Tak jsem koupil novou.
A už zase jezdíme , jsem sice o par litru lehčí, ale je to jen stroj možná na těch 192000 co máme nalítáno měl nárok
Odeslo toho více, nejvíc bolela kousnuta řemenice, poroučel se i diodový mostík, kdyz bylo měněno tak i uhlíky a ložiska.
Bohužel se poroučela i baterie, nevím jak dlouho to bylo kousnutý, ale nabíjel jsem skoro celý den a moc štávy nepřibylo. Tak jsem koupil novou.
A už zase jezdíme , jsem sice o par litru lehčí, ale je to jen stroj možná na těch 192000 co máme nalítáno měl nárok
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm