kontrolka emise
kontrolka emise
Nazdárek.
jsem novým majitelem (asi měsíc) ojetého háčka...najeto 148 500km. Včera zhruba v -9stupňů po ujetí asi 3km se mě rozsvítila kontrolka emise, ujel jsem dalších 15km a přestala svítit. Dnes ráno po nastartování zhruba 20 sekund opět svítila a poté opět zhasla. Tak teď nevím signalizuje to nějaký začínající problém nebo to může i být mrazy....?
Díky za odpovědi
jsem novým majitelem (asi měsíc) ojetého háčka...najeto 148 500km. Včera zhruba v -9stupňů po ujetí asi 3km se mě rozsvítila kontrolka emise, ujel jsem dalších 15km a přestala svítit. Dnes ráno po nastartování zhruba 20 sekund opět svítila a poté opět zhasla. Tak teď nevím signalizuje to nějaký začínající problém nebo to může i být mrazy....?
Díky za odpovědi
dtzdtz
- Reklama
Re: kontrolka emise
to 20 sekundový svícení po startu jsou žhavicí svíčky (pokud máš diesel), to první nevím, vyčti si chybový kody podle návodu co tady je
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Nemáš náhodou DPF-filter pevných častíc? Nie vtedy svieti tá kontrolka ak sa čistí DPF?
já taky nemyslel že to žhaví, ale že jsou vadnýbambas píše:jo mám diesel, myslel jsem že žhavení je ta kontrolka spirála...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Pochopil jsem pozdějc nooo teď mě to dělá při každém startu ,vždy ale kratšejc tak 10s svítí a zhasne a kontrolka žhavení se objeví jen tak na 2 sekundy a to jen po ránu.Zkusím ty chybové kódy.Díky za radyvojta píše:já taky nemyslel že to žhaví, ale že jsou vadnýbambas píše:jo mám diesel, myslel jsem že žhavení je ta kontrolka spirála...
dtzdtz
A jak zjistím že ho tam mám? Promiňte jsem naprostý laikBobila1 píše:Nemáš náhodou DPF-filter pevných častíc? Nie vtedy svieti tá kontrolka ak sa čistí DPF?
dtzdtz
1,7 CDTI sa s DPF vobec nerobilo(ak sa nemylim)
mas proste v prdeli asi zhavic ako ti vojta pise
Astra H, 1.7 CDTi
No, zatím nastartuju ale taky jak dlouho že...nechávám to až na 18ledna kdy jedu na celkovou prohlídku.Vladdo píše:1,7 CDTI sa s DPF vobec nerobilo(ak sa nemylim)
dtzdtz
Tak ty chybový kódy jsou ECN 056003 a 050073.....ten první nemůžu nikde najít nevíte někdo prosím co znamená?
dtzdtz