Zafira B - teplota motoru

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra H, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
Mayki

Zafira B - teplota motoru

Příspěvek od Mayki » 23 črc 2011, 21:58

Ahoj lidi, dá se nějak u Zafiry B 2007 s CD70 a CID displejem zobrazit teplta vody? (motoru?) Poznám nějak že mám aktivní check control? BC mám aktivní, ale zobrazuje jenom spotřebu a dojezdovou vzdálenost, popřípadě ujeté km a průměrnou spotřebu. Jaký je rozdíl v BC1 a BC2?
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

Reklama

swabel
Kontaktovat uživatele:

Re: Zafira B - teplota motoru

Příspěvek od swabel » 24 črc 2011, 09:51

Ano da sa to, bolo to tu pisane vela X. V zakladnom menu podrz asi 3-4 sekundy tlacidlo settings, budes pocut zvuk, ktorym si aktovoval tajne menu. Dalej stlacas tlacidlo BC a prepinas si nim asi 6 obrazoviek s roznymi udajmi. V jednej z nich je aj "Coolant temp."
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

sauce

Příspěvek od sauce » 25 črc 2011, 08:00

Nejjednodušeji se dá Check Control poznat tak, že spotřebuješ všechnu kapalinu do ostřikovačů a pokud máš Check Control, objeví se ti na displeji hláška o doplnění kapaliny.

Mayki

Příspěvek od Mayki » 25 črc 2011, 14:51

swabel píše:Ano da sa to, bolo to tu pisane vela X. V zakladnom menu podrz asi 3-4 sekundy tlacidlo settings, budes pocut zvuk, ktorym si aktovoval tajne menu. Dalej stlacas tlacidlo BC a prepinas si nim asi 6 obrazoviek s roznymi udajmi. V jednej z nich je aj "Coolant temp."
Tak teplotu motoru jsem už našel, díky Swabele, servisní menu jsem uměl zapnout, nevěděl jsem ovšem, že je pro každou věc jiné, rádio, navi, BC... ;)
sauce píše:Nejjednodušeji se dá Check Control poznat tak, že spotřebuješ všechnu kapalinu do ostřikovačů a pokud máš Check Control, objeví se ti na displeji hláška o doplnění kapaliny.
Tak jo, budu stříkat jako o duši... :D

Ještě mě zajímá rozdíl mezi BC1 a BC2. Asi žádný není co? Záleží který si budu udržovat a který mazat...
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

swabel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swabel » 25 črc 2011, 14:54

To mas 2 neavisle BC, mozes si ich nulovat, ako uznas za vhodne.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

sauce

Příspěvek od sauce » 25 črc 2011, 16:23

Mayki píše:Ještě mě zajímá rozdíl mezi BC1 a BC2. Asi žádný není co? Záleží který si budu udržovat a který mazat...
No přece jen malý rozdíl tam je - pokud máš displej GID/CID, průměrná spotřeba na displeji na základní obrazovce se ti zobrazuje z BC1, tak pozor na to, který budeš mazat... ;) Já mažu BC1 a BC2 jsem od koupi nemazal.

Odpovědět