záměna světel
záměna světel
Dobrý den, měl bych dotaz. Vlastním Opel Zafira OPC r.v. 2007 a jediné co mi chybí jsou xenony. mám teď možnost koupit xenonová světla včetně trafa atd. otázka tedy zní co ještě budu potřebovat k tomu aby světla po namontování fungovala tak jak mají. Předem děkuji za odpověď
Opel Zafira B 2,0T OPC
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: záměna světel
pokud nejsou xenony od vyroby a chystas se dodelat tak ti budou chybet nakalonova cidla na napravach a pak by se jeste melo uvnitr auta vyrusit ovladani vysky svetlometu jelikoz auta s xenony to nemaji stavi se automaticky
Opel Astra OPC
a budu muset dělat zásah do elektroinstalace? jde mi o to zda budu muset ještě dokoupit nějáký el. svazek atd. a jestli někdo neví jakým způsobem je taklápění řešno tzn. jestli je to obdobné jako na octaviii atd. tedy jestli údaje z čidel naklápění jdou přímo do světel )tudíš pokud prskne výbojka musí se koupit originál a nejde zaměnit za HID sadu)
Opel Zafira B 2,0T OPC
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
podle me budes muset sahnout do elektroinstalace a kabely dodelat...u opela jsem nevidel jak je to delany ale u octavie jo a myslim ze princip bude vsude stejnej cidla a jakesi kloubky s tahlama na naprave..
Opel Astra OPC
aha já jsem si to myslel chtěl jsem koupit světla a zatím namontovat HID sadu a na jaře dodělat ale pokut tam namotuji HID sadu nebudu moct seřídit světla.
Opel Zafira B 2,0T OPC
když sou kompletní tak proč bys tam cpal hid? každopádně to neni prdel jen tak vyměnit
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Spíš zprovoznit.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
jj mohl bych vyprávět
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
a jen jeste dodam pokud tam budes mit HID a stane se ti nehoda vse odskaces ty ted po tom jdou...ja mel nedavno mensi nehodu ackoliv jsem stal na parkovisti a v aute nesedel a napalil to do me jeden typek tak i po me chtel pojistovak rozsvitit svetla pri kontrole..takze pokud xenony jedine origo
Opel Astra OPC
Světla kompletní jsou. Ale to je jen jedna část. Dále je třeba dodělat náklon elektroinstalaci a v neposlední řadě rozhejbat včetně nastavení v jednotce. Chtěl jsem si jen zatím ušetřit práci než toto všechno budu podstupovat. Dělal už někdo tuto záměnu na Zafiře?
Opel Zafira B 2,0T OPC