Já se stoho scvoknu ..... to se může stát jen mě
Já se stoho scvoknu ..... to se může stát jen mě
Včera mě na zkušebce stoply fízlové.Jen tak pro nic zanic, prostě preventivní odchyt. Naneštěstí sem u sebe neměl doklady jenom zakázku od auta.Nadiktoval jsem jim iniciály.....prověřily si mě..................... no a pak mi nasadily klepeta a odvezli na fízlárnu a tam mě šouply do klece k ňákýmu houmlesákovy.
Dozvěděl sem se že od roku 2002 mam blokaci na řidíčák. Já nevěřil svejm uším každopádně když mě po 4 hodinách pustily vypravil sem se na magistrát a je to tak od 2002 neřidič. Ani nebudu zmiňovat kolikrát mě chytly od tý doby a kolikrát si mě prověřovaly + hromadu bouraček a spousta fotek za rychlost a předvolání mi za tu dobu přišlo a vždy ok. a teď todle po osmi letech
Dozvěděl sem se že od roku 2002 mam blokaci na řidíčák. Já nevěřil svejm uším každopádně když mě po 4 hodinách pustily vypravil sem se na magistrát a je to tak od 2002 neřidič. Ani nebudu zmiňovat kolikrát mě chytly od tý doby a kolikrát si mě prověřovaly + hromadu bouraček a spousta fotek za rychlost a předvolání mi za tu dobu přišlo a vždy ok. a teď todle po osmi letech
- Reklama
Re: Já se stoho scvoknu ..... to se může stát jen mě
No tak to je gól
Jak se to bude celé řešit?
Jak se to bude celé řešit?
no jestli opravdu řídil bez řp tak to je docela solidní průser, pokuta až 50tis atd.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
no tak todle moc dobre vym,hlavně vym že mi ho vzali,ale hned na to mi ho i vratily po 3 měsících.Měl sem na to i lejstro ale to se za těch osm let někam vytratilo.vojta píše:no jestli opravdu řídil bez řp tak to je docela solidní průser, pokuta až 50tis atd.
Ou, tak tohle fakt bolí. Šílený, že člověku sebrali papíry a ani o tom neví. A to bude ted rok pauza a pak znova autoškola?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak a je to vyřešený,chlapci tam v tom maj trochu bordel.Byl jsem to řešit na magistrátu kde se ke mě chovaly poněkud arogantně a defakto mi vůbec nevěřily, ale ve dveřích č.232 se začly zajímat a vyžádaly si z archívů spisy k mému jménu a tam to bylo.Od včerejška jsem ofiko zase řidič......paráda
Vítej mezi námi
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Ty jo bordel ako u nás
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
To je dobrý, ale bohužel ne vždycky narazíš na dveře č.232 .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW