Ahoj všem
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj všem
Tak právě jsem se registroval i na H fóru, vypadá to že přejdu z asty G na astru H kombi, tak Vás všechny zdravím a doufám, že tu bude brzy stejně živo jako na astra-G.cz A hlavně, že mne budete mít ráááááádi.
- Reklama
Re: Ahoj všem
Ahoj ahoj ahoj
Jsem na tom podobne jako ty ale Gecko mi cim dal vic prirusta k srdci takze akce H se asi odlozi (navic porad nad 200t cena taky neni lakava porad...)
Jsem na tom podobne jako ty ale Gecko mi cim dal vic prirusta k srdci takze akce H se asi odlozi (navic porad nad 200t cena taky neni lakava porad...)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Re:
Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..m.s píše:Dobrý den pánové.
Poradte prosím. Mám 1,7/74 H najeto100 000km v kolila se mění rozvodový řemen. Díky.
Re: Re:
no prave kukam do servisky a o tych 60 000km tam nic nie je,mozes mi tu servisku oscanovat?Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..
spomenute je akurat 10rokov alebo 150 000na motore 1,7DTH(co je 74Kw)
Astra H, 1.7 CDTi
Re: Re:
Ahoj reaguji na uvedené intervaly 60 tis. a potom 150 tis., zdá se mně to trochu divné, aby první výměna byla po 60t a druhá po 90t..... Mám motor 1.9CDTI 110kW a v Oplu (BS auto Brno) mně řekli první výměnu při 120t.(předpokládám, že mysleli včetně napínací kladky ikdyž sám to nepovažuji za nutné).SirWimpyIX píše:Ahoj, pokud bylo auto pravidelne servisovane a je o tom zaznam v servisni knize, tak rozvodak se meni v 60tis. km a potom ve 150tis. km se meni rozvodak i napinaci kladka. Pokud neznas historii vozu a nelze verohodne overit, ze to predchozi majitel vymenil, jak mel, je vzdy lepsi to radeji udelat hned nez splakat nad vydelkem..m.s píše:Dobrý den pánové.
Poradte prosím. Mám 1,7/74 H najeto100 000km v kolila se mění rozvodový řemen. Díky.
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
-
Mozna ze u dieselu je to jinak, ja mam 1.6 16V Twinport (Z16XEP) a jsem si celkem jisty, ze jsem tam cetl 60 a 150tis.
a nemohl by si tu servisku a vlozit sem, popr. mi ji poslat emailem? Byl bych ti strasne vdecny - koupil sem totiz auto bez servisky
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
-
nemam zrovna po ruce scanner, ale podle servisky je to teda presne takto:pekki píše:a nemohl by si tu servisku a vlozit sem, popr. mi ji poslat emailem? Byl bych ti strasne vdecny - koupil sem totiz auto bez servisky
vymena ozubeneho remene a napinaci kladky - kazdych 8 let / 120tis. km
- Z14XE, Z16XE, Z16YNG, Z18XE a Z18XEL kazdych 6 let / 90tis. km
- Z16XEP, Z18XEP, Z17DTL, Z19DT, Z19DTL, Z19DTH a Z30DT kazdych 10 let / 150tis. km
- Z17DTH kazdych 10 let / 100tis. km
- DeepThroat
Ano ,ano taky jsem chtěl měnit rozvoďák a v oplu mi řekli že při mých 80000 je to zbytečné,mám se prý ozvat až kolem 110 tísíci nejdřív.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]