A ja bych se hned zeptal na par veci jejich katalogove cislo a cenu, pripadne cena ne primo od Opla (z druhe ruky), vsichni vime ze vetsina cen u Adame je mimo misu Snad jsem to vysvetlil dobre Dost lidi tady prodava nove origo veci ale za celkem rozumne ceny.Radoš 92 píše:Napadlo mně založit tento topic.
Každý sem tam potřebuje vědět objednací katalogové číslo nějakého dílu, který potřebuje objednat, včetně ceny. Cena se dá zjistit, ale číslo jen tak ne. Tak jsem chtěl zkusit, že by tady v tomto topicu kdokoli mohl "nás" požádat o číslo. Někdo si popíše předmět, a někdo, kdo je šťastlivec,má EPC ve svém PC a je hodný, by sem napsal to číslo. A tak stále dokola. Taky poprosím, aby jste se zdrželi OT, aby jsme tady neměli spoustu příspěvků které jsou zbytečné. Pokud se vám to zdá dobrý nápad, tak sem vkládejte pouze dotazy na díly a čísla dílů. Děkuji.
- original xenony, nejlepe cerne
- barevny displej (navigace)
- radio CD 70 (dvd90)
Diky
EDIT: před vlastním dotazem na díl napište typ motoru Vašeho auta, rok výroby a karosářskou verzi !!! nebaví mně pořád dokola procházet galerii a hledat kdo má co za motor případně karoserii, kor když v podpisu nemá odkaz do své galerie DÍKY
Mike.S