zvuk v motoru
zvuk v motoru
ahoj, prosím je tu niekto kto ma podobny problem ako ja ? jedna sa o divny zvuk z motora Astra combi 2011 ecotech ,,, zvuk sa objavuje hocikedy a je to asi tak na 4 sekundy.neviete niekdo poradit ? dakujem
- Reklama
Re: zvuk v motoru
Kdyby to bylo každé druhé úterý v měsíci a trvalo to 6 sekund, vedel bych přesně, takhle řeknu, že to máš rozbity. Obavam se, že fundovanejsi řádu by nedala ani Pýthie delfska.... Rozumis?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
to nie motor je uplne v pohode....https://www.youtube.com/watch?v=94eTOcJRowE toto je ten zvuk...
jako kdyby se přidíralo něco u řemenů... nějaká kladka, volnoběžka klimakompresoru?
Zkoušel jsi sundat "klínový" řemen?
Začalo to samo od sebe, nebo třeba po výměně rozvodů, umytí motoru apod?
Zkoušel jsi sundat "klínový" řemen?
Začalo to samo od sebe, nebo třeba po výměně rozvodů, umytí motoru apod?
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
ano...rozvody vymenene,nikto nevie čo to može byť..inde som našiel info že by to mohol byt paivovy filter..alebo potrubie..nema to žiadny vplyv na funkciu motora..
to je úlet tento dotaz.. zpátky na stromyzonderson píše:ahoj, prosím je tu niekto kto ma podobny problem ako ja ? jedna sa o divny zvuk z motora Astra combi 2011 ecotech ,,, zvuk sa objavuje hocikedy a je to asi tak na 4 sekundy.neviete niekdo poradit ? dakujem
ASTERIX 1.9 CDTI 110 kW
Opel Astra Caravan 1,7 CDTI 81kW, r.v. 2009
-
Ahoj,
Tak to já mám také divný zvuk v motoru. Hlavně po ránu, když je chladněji. Vůbec nevím, co to může být. Jako by tam něco vibrovalo nebo co. Nejhorší je to kolem 1000 otáček. Vyšší otáčky jsou v pohodě a volnoběh také. Teplý motor to dělá méně hlučněji a občas to nedělá vůbec.
Mám Opel astra H 1,7 81kw rv2008. Jde mi o zvuk asi v 6 vteřině videa.
https://www.youtube.com/watch?v=tXc9wAH7guY
Kdyby někdo věděl, co to je, tak budu rád.
Tak to já mám také divný zvuk v motoru. Hlavně po ránu, když je chladněji. Vůbec nevím, co to může být. Jako by tam něco vibrovalo nebo co. Nejhorší je to kolem 1000 otáček. Vyšší otáčky jsou v pohodě a volnoběh také. Teplý motor to dělá méně hlučněji a občas to nedělá vůbec.
Mám Opel astra H 1,7 81kw rv2008. Jde mi o zvuk asi v 6 vteřině videa.
https://www.youtube.com/watch?v=tXc9wAH7guY
Kdyby někdo věděl, co to je, tak budu rád.
-
První video to je jak prasklej výfuk někde, vlnovec...
Druhý, to už se podobá zatuhlý volnoběžce alternátoru
Druhý, to už se podobá zatuhlý volnoběžce alternátoru
Astra H Caravan sport Z18XE IDS+