Změna barvy brzdičů (třmenů)
Změna barvy brzdičů (třmenů)
Diskuse k tomuto článku - https://www.opel-astra-h.cz/zmena-barvy-brzdicu-trmenu/
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Změna barvy brzdičů (třmenů)
A hned by me zajimalo jak dlouho schnul ten 1 nater? Uz jsem natiral bubny ale moje zkusenost je takova ze staci 2 natery ale kazdy nechat aspon 2-3hodky schnout aby to pak nelitalo na kola coz uz se mi jednou povedlo
Na Astra G foru se resilo ze sprej vydrzi mene nez klasika barva plus stetec tak jak teda? Rozhodne bude sprej asi rychlejsi
Na Astra G foru se resilo ze sprej vydrzi mene nez klasika barva plus stetec tak jak teda? Rozhodne bude sprej asi rychlejsi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja mel na gecku nabarveno na cerveno, a predni celisti jsem udelal stetcem a zadni bubny jsem strikal sprejem, a zadni bubny vydrzeli tak pul roku a bylo to dole, kdezto tim stetcem to drzelo porad, postup stejny jak v predu tak vzadu, jen rozdil v nanaseni... tak nevim, mozna ty bubny vice hreji?
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
kazdopadne bubny vice hreji,kdezto u predku tam se ten brzdic neohreje temer vubec,nebo me se to alespon nikdy nestalo...
Opel Astra OPC
Ja mel na Gecku natreny brzdovy trmeny na modro (uuuuplne obycejou syntetickou barvou), hezky poctive stetkou a drzely celych 5 let co jsem Gecko mel. Zadny odlupovani barvy. A to sem se s nima moc neprdel Takze u Hacka budu aplikovat stejny zpusob nateru
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
zadní bubny stříkám nějakou tepelně odolnou černou barvou ve spreji (na kamna?) a vydrží jednu sezonu najaře když dávám letní tak fouknu znova
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
men to robil kamoš, pri výmene všetkých kotučov a doštičiek, striekal to zinkovou striebornou farbou, ktora odolava vyšším teplotam
P.S. je potrebne si dať pozro aby sa nestriekala farba na gumove časti brzdnic, lebo farba uschne a časom vysuši gumu, čím vzniknu problemy
P.S. je potrebne si dať pozro aby sa nestriekala farba na gumove časti brzdnic, lebo farba uschne a časom vysuši gumu, čím vzniknu problemy
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Taky jsem stříkal zinkem ve spreji a bez základní barvy vydržela barva krásně sezónu, letos jsem ani nestříkal, ale až se dostavý "pravý" léto tak pujdou kola ještě jednou dolu a stříknu brzdiče znovu.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ja som to natieral tymto:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
Mozem len odporucit, ma to zvlast tuzidlo, palicku na premiesanie, stetec, odmastnovac. Vyborne sa s tym robi, farba perfektne drzi, nanasal som ju tusim 4x a este mi zostala skoro polovica Takze uplne staci na 1 auto. Kamarat to ma uz vyse roka a po umyti (aj vapkou) to vyzera tak, ako na zaciatku, doteraz sa mu nic nezlupalo. Farby maju rozne - ciernu, cervenu, modru, zltu, oranzovu, striebornu.
vyber ostatnych farieb je tu: http://www.autoomega.sk/index.php?ukaz= ... ie=1&obr=1
Urcite sa najde predajca aj v CZ.
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
Mozem len odporucit, ma to zvlast tuzidlo, palicku na premiesanie, stetec, odmastnovac. Vyborne sa s tym robi, farba perfektne drzi, nanasal som ju tusim 4x a este mi zostala skoro polovica Takze uplne staci na 1 auto. Kamarat to ma uz vyse roka a po umyti (aj vapkou) to vyzera tak, ako na zaciatku, doteraz sa mu nic nezlupalo. Farby maju rozne - ciernu, cervenu, modru, zltu, oranzovu, striebornu.
vyber ostatnych farieb je tu: http://www.autoomega.sk/index.php?ukaz= ... ie=1&obr=1
Urcite sa najde predajca aj v CZ.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK