díky
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Majesty píše:Tak a jsem tu zase pro otravnou radu. 8)
Rozhodnutí nakonec tak nějak přišlo a kdo si všimnul podpisu, případně inzerce, zjistil, že je moje astřice na prodej.![]()
Tím ovšem vzniknul další problém.... Co vlastně koupit? Původně jsem chtěl záfu, ale u ní mě trochu zklamala velikost kufru a nemožnost udělat sklopením sedaček rovnou plochu a celkově i velikost auta.Přece jen jsem si zvykl u mé Wintercar na trochu větší prostor. 8) Tyto požadavky v podstatě splňuje Vectra C. Velikost kufru a celkově vnitřního prostoru je výborná, ovšem zase je tam nulová variabilita. Momentálně se tak nějak nedokážu rozhodnout, co vlastně bude lepší.
![]()
Motorizace je jasná, 1.9 CDTI 8V ve spojení s automatem, případně něco benzínového, ale pouze na lpg nebo cng.
Od auta potřebuji velký kufr, ucházející vnitřní prostor, ale zároveň čas od času převézt větší předměty, což řeší u Vece sklopení sedaček, ovšem to není ideální řešení. Dále pohodlné cestování na delší trasy a občasné přespání v autě. U záfy je dobrá variabilita prostoru, kterou bych hodně využil, ale zase nepotřebuji přepravit 7 osob, spíše to spaní.
Od vás bych potřeboval nějaké praktické postřehy a rady, spousta z vás záfu B má, jak dalece je prostor u záfy přizpůsobitelný, jde mi o zadní sedačky, co jsem měl možnost zatím jen vidět, je to vlastně lavice, která má nějaké možnosti posuvu. Zda po nějakém sklopení / posunutí je rovná plocha, na které se dá nouzově přespat a jaké je praktické využítí základního prostoru kufru. Je sice vysoký, ale od hrany k sedačkám mi přijde dost úzký. Případně budu vděčná za rozměry.
Vectra pro mě požadavky kufru splňuje, stejně tak přespání, ovšem přece jen to není mpv a zadní sedačky musím mít pořád v autě.
Díky moc všem za praktické zkušenosti, postřehy a rady. 8)
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |