Poškodený ochranný lak
Poškodený ochranný lak
Mam poškodeny ochranny lak na začiatkoch podbehov v mieste napojenia z predným blatníkom. Vid.foto. Auto ma 23 mesiacov a cely cas ma instalovane lapace necistot.
Aky je vas nazor na reklamaciu v zarucnej dobe?
Aky je vas nazor na reklamaciu v zarucnej dobe?
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poškodený ochranný lak
no nevypada to moc hazky,kazdopadne pokud je tov zaruce tak ti to myslim opravi...
Opel Astra OPC
- vojtavojta
23 mesice a uz tak kvete!!! Okamzite reklamovat.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nebylo to nahodou bourany na tuhle stranu???to se mi nejak nezda tohle vsechno..
Opel Astra OPC
Pred rokom ma zrazila srnka, zlakla sa protiiduveho auta a odskocila do mojho laveho predneho kolesa. Mal som trochu zatlaceny lem blatnika a v tom mieste praskla farba. Vid foto. Riesilo sa to iba vyrovnim a dostrekom. Nestriekal sa cely blatnik. Nemyslim si, ze by to suviselo s podbehom.
sladas opc píše:nebylo to nahodou bourany na tuhle stranu???to se mi nejak nezda tohle vsechno..
Tak reklamaciu neuznali z dovodu, ze to je mechanicke poskodenie od kamienkov...
50-tis. km a 2 roky... dost kratka doba na taketo poskodenie. Ale s verdiktom som nesuhlasil, tak ze to este prekonzultuju.
Alebo ze by som potom vyskusal aj iny autorizovany servis?
50-tis. km a 2 roky... dost kratka doba na taketo poskodenie. Ale s verdiktom som nesuhlasil, tak ze to este prekonzultuju.
Alebo ze by som potom vyskusal aj iny autorizovany servis?
v ktorom servise si bol v Topoľčanoch?
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
ano, reklamoval som to este cez leto pocas rocnej prehliadky, vtedy si to nafotili a nic. Tak som sa asi pred mesiacom ozval.. ze to mam opat nafotit a poslat im to. Teraz cakam na opatovne vyjadrenie do stvrtku.nero píše:v ktorom servise si bol v Topoľčanoch?
Na starom aute som to nemal ani po 11-tich rokoch a vyse 350tisic km, preto nechcem verit beznemu poskodeniu od kamienkov.
To je teda masakr!!! Po dvou letech a 50tis km.
Já jezdím s mojí Vectrou po cestách, kde se v zimě cesty sypou kamínky z lomu, takové ty malé ostré potvory, je to jako hrubá šotolina. Za jízdy je to na poslech jako krupobití, ale zespod. No ale toto jsem na autě nikdy neměl!
To není moc kvaliní nástřik. Určitě to po tak krátkém čase nemůže vypadat.
Podle těch fotek bych autu hádal minimálně tak 8 let a 100tisíc bez zástěrek.
Já jezdím s mojí Vectrou po cestách, kde se v zimě cesty sypou kamínky z lomu, takové ty malé ostré potvory, je to jako hrubá šotolina. Za jízdy je to na poslech jako krupobití, ale zespod. No ale toto jsem na autě nikdy neměl!
To není moc kvaliní nástřik. Určitě to po tak krátkém čase nemůže vypadat.
Podle těch fotek bych autu hádal minimálně tak 8 let a 100tisíc bez zástěrek.
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Tak reklamacia zamietnuta, idem vyskusat stastie do ineho servisu.