Mlžení zadních světel
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Mlžení zadních světel
Zdravim všechny mám dotaz nebo spíše problém,dost se mi mlží vzadu zadní světla zevnitř,mám vyměněné tesnění okolo světel a děla to stále záleží taky podle počasí atd .v opelu se tváří jako že je to normální ale já si to nemylím nemate někdo s tímto zkušenosti?podel me jsou svetla asi na vymenu.Jedna se o astru gtc
Opel Astra OPC
- Reklama
Re: Mlžení zadních světel
Tak zkušenosti zatím žádné, protože jsem si ve středu přivez astřičku a mám na ní taky zadní světla krapet zamlžené, jen nahoře růžek.... nevím, zatím jsem s tím nic nedělal...říkal jsem si že počkám až bude lepší a teplejší počasí....
Taky už sem po tom pátral, protže na těch nových co mám (po faceliftu) sem si toho taky všiml. Paradoxně na starých se to buď nestávalo, nebo to na tom mléčnym podkladě nebylo vidět. Nicméně podle všech diskusí co jsem četl, tak vyjádření Opelu i Helly jsou takové, že je to normální a nijak to neovlivňuje funkci. Je fakt, že co čiré světla se mlží u všech aut - jak přední, tak zadní.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
jak rikam mlzi se to jak kdy nekdy po umyti auta a po desti atd,ja byl s tim u opla oni vymenili tesneni a furt to dela tak nevim rikla technik ze je to mozny ale nejak se mi to nezda je to dost viditelne a nevypada to hezky zrovna,jsem premyslel ze bych vyndal svetla a obtahl tesneni silikonem
Opel Astra OPC
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě se zadní světla taky občas mlží!Ale nějak to neřeším
Pri prvej ser. prehliadke som prijimac. technikovi ukázal zarosene zad. prave svetlo, odfotil to, poslal nemcovi a o dva tyzdne ho vymenili vramci garancie. Mám 12/05 a rosia sa aj po výmene obidve. Asi nemá vyznam to riešit.
Zdarec,
stejny problem. Obe zadni svetla se rosi, hlavne v tomhle pocasi. Nijak jsem po tom nepatral ...
stejny problem. Obe zadni svetla se rosi, hlavne v tomhle pocasi. Nijak jsem po tom nepatral ...
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Nazdar chlapíci. Mám taký istý problém, u oplov asi bežné. Otec má Astru G, predné svetle skoro stále zarosené. Strýko Vectru B Caravan, zadné svetlá taktiež zarosené. Asi sa s tým nedá nič robiť, asi by mal Opel vymyslieť niečo lepšie - myslím tesnenie.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1
-
Zdarec, jak koukam tak to mlžení světel je asi u opla normální, mě se mlžilo jen levé zadní tak mi vyměnili těsnění a pořád to mlží