Držák nápojů
Držák nápojů
Zdravím všechny Astráky Chci se zeptat jestli má někdo na Astře H nějak zabudovaný nebo jinak řešený držák nápojů, nějaký bych do Astry potřeboval, ale nechci kupovat takový ty rádoby tuningový a někam to lepit. Ten v klastlíku je tak nějak k ničemu.. Díky
- Reklama
Re: Držák nápojů
hmm tak toto bude podla mna ihla v kope sena..asi nejestvuje nic origo okrem tych kvazi tuningovych..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
I blbej hnusnej trojkovej golf to tam má! Taková lišta a vyjedou z toho dva držáky, no luxusní Já bych bral i nějakej neorigo, ale aby to bylo aslespon trochu hodící se...
jj ved to aby to ladilo a hodilo sa..aj v avensise sa mi to paci..pekne zabudovane v pristrojovke a len tuknes a vysunie sa..hmm
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Drziak napojov existuje! Dava sa do zadu za rucnu brzdu, ten plast na konci tunela. Nemam po ruke EPC, ale vyzera to takto, je to OEM diel.
http://cgi.ebay.de/OPEL-GETRANKEHALTER- ... 2eb210ba00
http://cgi.ebay.de/OPEL-GETRANKEHALTER- ... 2eb210ba00
Naposledy upravil(a) swabel dne 28 led 2011, 07:57, celkem upraveno 1 x.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
j brate ten mam ,ale ja som skor myslel daco napredok na palubku..ale davat tam cudo s napisom tuning ...neeeeee
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX ceed 1.4 Ex 2007
Mě přijde děsně neprakticky jak je to vzadu. Jsem si to zkoušel jako za jízdy tam šahat, nejsem žádnej tlusťoch a sedačku mám docela vzadu kvůli výšce, ale tohle je dost naprd. Chci něco dopředu. Zvážim takový ty jak se přichitej mezi tapec a sklo.
Přidám tip , na odložení PET , aby byla po ruce , využít lze i na jiný věci ( mapa ...atd. ) Cena 147,- síťka do kufru malá - http://www.auto-samolepky.cz/product_in ... ts_id/4604
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,
Jako prakticky to je ale ty srouby by mi tam vadily, kdyz uz tak cerny, ale stale dokola tady omilanou 1,5L petku tam stejne nedas
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
JJ , černé šrouby jsou už nachystané , tohle bylo přiloženo od výrobce a tu 1,5l by jsi tam dal , ale trčí tam jak bolavý palec Stejně když někam jedu , 0.7l mě na zavlažení stačí .
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,