Hlľadám niekoho z okolia Banskej Bystrice, kto by mi vedel resetovat /zmenit firmware/ v module UHP4 na
Opel ASTRA H. Nainštaľované to mám ,aj nastavené pomocou OP-COM.
Ďakujem
Ivan
Reset /zmena firmware/ UHP
- Reklama
Re: Reset /zmena firmware/ UHP
ked ti to niekto zaktualizuje tak sa automaticky zrusi parovanie so zvyskom sustavy ak to mas sparovane teda. Pred aktualizáciou by bolo vhodné odpárovať set a po aktualizácii zase nastavit UHP a spárovať.
Aku verziu UHP mas ? Staré typy ľúbili pri aktualizáciách casto umriet, novsie CA, DA, BA boli v tomto spolahlivejsie ale napríklad BA uz asi ani nemalo novsiu aktualizaciu ako 3.50
Inak po novom opel spoplatnil SPS programovanie takze pod 40e sa asi nedostanes.
Napis mi do SS aky typ UHP mas a zistim ci by som to vedel aktualizovat, aky tam mas teraz FW, aku verziu?
Aku verziu UHP mas ? Staré typy ľúbili pri aktualizáciách casto umriet, novsie CA, DA, BA boli v tomto spolahlivejsie ale napríklad BA uz asi ani nemalo novsiu aktualizaciu ako 3.50
Inak po novom opel spoplatnil SPS programovanie takze pod 40e sa asi nedostanes.
Napis mi do SS aky typ UHP mas a zistim ci by som to vedel aktualizovat, aky tam mas teraz FW, aku verziu?
ident je CA verzia firmware je 3.20.
predpokladam ze nemas to UHP odparovane preto ho chces flashnut.