Kupuji TwinTop, za GTC
Kupuji TwinTop, za GTC
Své GTC mám 4 roky a nemůžu se zbavit touhy po cabriu, tak zatím koukám po tomhle kousku. Podle cars-data by mi vyhovoval motor 1.6T. Postačující výkon při slušné spotřebě...
1) Co znamená to "TEMTATION"?? Nemůžu to nikde vygůglit.
2) Máte zkušenost někdo s tímto motorem? 1.6T 132kW
3) Co si myslíte o mém výběru
1) Co znamená to "TEMTATION"?? Nemůžu to nikde vygůglit.
2) Máte zkušenost někdo s tímto motorem? 1.6T 132kW
3) Co si myslíte o mém výběru
Naposledy upravil(a) Werewolf dne 05 led 2015, 16:37, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Twintop TEMPTATION - co to je
Asi jsem slepý ale Temptation tam nevidím.
Jinak vypadá pěkně, jen to chce větší displej, automatickou klimu, ....
Jinak vypadá pěkně, jen to chce větší displej, automatickou klimu, ....
Jo automatická klima mě tam štve, já ji mám a je super, a v TT bývá strašně málo...
Tak co jsem v tom odkazu CARS-DATA zjistil, tak by ten Temptation (pokušení) měl být stupeň výbavy oproti Enjoy (autoklimatizace, sportovní sedačky, atd.), nicméně tam píšou pěkný bludy jako např : zadní bubnový brzdy, že není zadní loketní opěrka aj. nesrovnalosti.
No a k tomu že býva automatická klima v TT málo, no myslím že jsou minimálně v polovině nabízených vozů v němcích, samozřejmě dle mého to u tohohle auta není zas tak důležitá výbava, kvůli který bych vybranej kus nekoupil
No a k tomu že býva automatická klima v TT málo, no myslím že jsou minimálně v polovině nabízených vozů v němcích, samozřejmě dle mého to u tohohle auta není zas tak důležitá výbava, kvůli který bych vybranej kus nekoupil
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
No ak som dobre videl tak na tej astre je polo- automatická Klima číže ju nieje problém prerobiť na automat treba vymeniť predný panel klímy za automatickú(digi-klimu) a zrejme niejake programovanie .niekde to tu bolo popísane na fóre že polo ide prerobiť na auto. Autíčko vyzerá fajn a motor 1.6 T
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
JJ to se omlouvám , taky jsem myslel semiautomat a právě že snad to jde i jednoduše nastavovat na CIDu či co
Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Pokud vím, tak je automatická a manuální klima. Vy tu píšete o poloautomatu. Někdo by mě vysvětlil, jak se rozeznaji?
Nie sú tri paneli klímy. vid odkaz
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... enie+klima
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... enie+klima
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
Tam je elektronická. Jinak vypadá celkem pěkně. Ale slabšího motoru budeš litovat. Tento motor tady mají snad jen 2 lidi.
Klimu neřeš, když bude vedro, stáhneš střechu a na odmlžení oken za deště si ji holt nastavíš růčo. Jinak pěknej kousek