Chyba

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
fechtnerak

Chyba

Příspěvek od fechtnerak » 26 dub 2014, 07:34

Dobrý den mám Astru f rv.96 v kombiku a na diagnostice mi řekli chybu 00093 Quad driver module not present,nevíte někdo co to je a co stím mám dělat :( .Dík fechtnerak

Reklama

Stan.

Re: Chyba

Příspěvek od Stan. » 26 dub 2014, 11:07

odkaz na Fórum Astra F
www.kadett.cz www.opelastra.cz

Re: QUAD
Autor: oplik.jenik (IP zapsáno)
Datum: 01.07.2008 14:46

OPEL-VOTING.DE
Das Quad-Modul im Steuergerät überwacht einige Ausgangskreise (AGR, Verdampfungskontrolventil, Automatik (falls vorhanden) und MKL. Tritt in den Ausgangskreisen ein Fehler auf ( Unterbrechung, Schluss) wird das erkannt und der FC 93 gesetzt. Allerdings besteht auch die Möglichkeit, dass das Modul selbst defekt ist. Es ist mit im STG integriert. Bevor man ein neues teures STG kauft, besteht die Möglichkeit die Ausgangskreise zu prüfen, was aber mit einem ziemlichen Aufwand verbunden ist. Sollte durch TECH der Fehler eindeutig im STG ermittelt worden sein, kann man sich das sparen. Da ist jetzt die Frage, wie verlässlich die Auskunft der Werkstatt ist."""

STG= ECU :-D
Čtyř okruhový modul v řídící jednotce sleduje několik okruhů (AGR, Verdampfungskontrolventil, automatické (pokud existuje) a MKL.-Li v hlavních stran na chybu (přerušení, v konečném znění) je uznávaný a FC 93. Existuje však také možnost, že samotný modul je vadný. Je s STG. jestli novou STG koupit je na zvážení, možnost výstupu obvodu, aby zvážila, ale s těžkými náklady.-li chyby TECH jasně v STG byly identifikovány, že můžete ušetřit peníze. Je nyní otázkou je, jak spolehlivé informace poskytnuté dílně.

Ztoho plyne že je možné cokoliv, ale chtělo by to zdiagnostikovat na LIVE datech

Jedná se o motor X16SZ a QUAD se zde uvádí jako řídící jednotka ECU, nebo je někdy také uváděn jako řídící modul zapalování.
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993

micromax1
Re: Chyba

Příspěvek od micromax1 » 26 dub 2014, 14:45

Ahoj, pomalu začínej shánět řídící jednotku tutéž identickou, co máš v autě. Nejdřív ale vyzkoušej EGR, jestli je funkční a zaslep ho, když egr nepomůže, mě pomohla výměna řídící jednotky/měl jsem také X16SZ motor/...

Odpovědět