Jak funguje 24h OPEL?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
corsaczek

Jak funguje 24h OPEL?

Příspěvek od corsaczek » 24 úno 2013, 13:56

Zajímalo by mě, jak funguje akce 24h Opel - máte s tím někdo zkušenosti? Jedná se o slevy jen na skladové/předváděcí vozy nebo i na auta do výroby? Sleva je ještě další sleva z akčního ceníku? Například: Zafira Tourer Active v 1.8 stojí podle ceníku (po slevě 40.000 Kč) 531.000 Kč. V rámci akce teoreticky můžu dostat ještě slevu i na nový auto do výroby? Nebo jde o slevy na skladovky, které má Opel na webu? Vím, že by stačilo zavolat do Opla, ale nechce se mi čekat do zítra a taky jsem zvědavý na případné zkušenosti jak to funguje.
PS: kdybyste někdo sháněl Caravan 1.8, tak je tu malá možnost, že se na trhu ojetin jeden objeví... :?:

Reklama

oblhut

Re: Jak funguje 24h OPEL?

Příspěvek od oblhut » 24 úno 2013, 14:06

Petře já mám Zafiru z této akce.Ono je to spíš jen takový oblbování lidí,aby je přitáhli do salonu.Samozřejmě je to i na auta z výroby,jako mám já.V reálu je to spíš tak,že oni mají dva ceníky,jeden základní nesmyslnej,co se cen týká a druhej tzv.akční,kterej v různých podobách platí pořád.Takže já mám Zafiru se slevou asi 155tisíc,ale když jsem se za pár měsíců po koupi jen tak z nudy stavil v Opelu,v jiným než jsem kupoval,zadal jsem jim požadavky na výbavu přesně jakou mám tak jsem dostal nabídku ceny,která se lišila od té mojí o 1500kc :mrgreen: Takže asi tak nějak ;)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 24 úno 2013, 14:29

Ahoj Ivo, díky za reakci. Já od toho samozřejmě nečekám zázraky, když dokážou dát slevu po dobu 24h, tak proč by jí v rámci "boje" o zákazníka nedokázali dát i v hodině 25 :) Mě jde právě o to, že oplácký akční ceník, který trvá celý rok už posledních 7 let, je konečná, nebo jestli je to jen jinak nazvaný základní ceník, ze kterého se dají vybojovat lepší ceny.

zralok
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zralok » 24 úno 2013, 14:34

Ja jsem kupoval taky se slevou sto tisíc a ještě jsem je o 20 ukecal dolů... oni ti to auto radši prodají se slevou a potom vydělají na servisu :)

oblhut

Příspěvek od oblhut » 24 úno 2013, 14:41

Z toho akčního ceníku ještě třeba dostaneš tzv.slevu daného prodejce,v mým případě to bylo tuším 11,5tis.Ještě Ti k tomu múžu říct asi toto.Když jsme se rozhodli pro nový auto,objel jsem celkem 10 salonů v různých koutech republiky a všude si nechal udělat nabídku.Rozdíl mezi nejvyšší a nejnižší byl 40tis!Až jsem se dostal na tu nejnižší možnou,kde jsem nakonec koupil,tak jsem se tehdy chlapíka,který se mě od zadání až do prodeje věnoval a musím říct,že byl nezvykle seriozní,nic nevnucoval,něco dokonce rozmluvil v jejich neprospěch,zeptal,co udělá,když mu donesu od konkurence nižší nabídku.A on mě odpověděl,že mě tam pošle,at koupím tam.Protože jsem od přírody silně nedůvěřivej,tak jsem to zkoušel,ale nikde jsem se níž nedostal ani omylem,tudíž se za ním vrátil a koupil tam.
Takže pokud o koupi uvažuješ,snad Ti to trošku pomůže,i když vzhledem k Tvojí profesi si myslím,že jsem Ti neřekl nic objevnýho ;)

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 24 úno 2013, 14:41

Takže v akčním ceníku byl -100.000 a dali ještě dalších 20.000 jestli správně chápu?

oblhut

Příspěvek od oblhut » 24 úno 2013, 14:42

Těch -100tis je samozřejmě z toho základního nesmyslnýho ;)

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 24 úno 2013, 14:44

OK, tak už to chápu. Zajímavý je tak veliký rozdíl, to v cyklistice neznám :mrgreen: Asi je to proto, že nevyrábíme věci za půl milionu :mrgreen: Jen pro zajímavost, kde jsi Zafču koupil? Dobrá reference se vždy hodí a dojet pro auto na druhý konec republiky při našich vzdálenostech je jednoduchý.

oblhut

Příspěvek od oblhut » 24 úno 2013, 14:49

V Renocaru v Brně.Ten chlapík co mě ji prodával už tam bohužel není,což je škoda.Na druhou stranu servis u nich,to je zas jiná kapitola,RomanK je jistota 8-)
Naposledy upravil(a) oblhut dne 24 úno 2013, 14:52, celkem upraveno 1 x.

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 24 úno 2013, 14:50

jj ukecaní funkuje, i když na tento zpusob obchodování moc nejsem, ale povedlo se netrefil jsem se na 24h oplu bylo to nějak týden po ale nezvedli tu cenu ani po akci smskli o 50tis dolů, pak se už cukal. To nabízeli jestě zimaky micheliny za 10 ale ty jsem opravdu už u sebe neměl. Byla to předvaděčka jako referenční vůz.
Na ceníky bacha:)
viděl jsem tam nezavislé topení za 2500 což trochu přehnali:), realita je jiná, a od nich ceníková co je teď je taky pálka, měli to dříve v ceníkách v roce 2010 :)

jinak nabídka co jsem měl možnost z BS auto v Praze, to ta akce trvala, ale auto jsme si našli jinde a jindy s lepší výbavou mimo ALU kol s cenou o par desítek tis. niže, co se týká ceníkové ceny bylo to přes půl míče, chtěl jsem to jen orientačně o kolik by to šlo dolů,
p.s. když se na to po době dívám ta zasuvka v zavazadelníku za 2200 je dost děs, když si za 200 koupíš koncovku a jen to tam napojíš. Je fakt, že nějak vydělávat musejí.
Přílohy
nabidka.jpg
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

Odpovědět