Osvětlení SPZ/Zafira
Osvětlení SPZ/Zafira
Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat na to zda jste někdo neřešil záměnu žárovek v osvětlní spz a v parkovačkách za LED. Když tam dám ledkovou žárovku systém ji automaticky vypne a na palubním počítači oznámí že je prasklá. Dá se to něják obejít?
Opel Zafira B 2,0T OPC
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Osvětlení SPZ/Zafira
Musíš mít LEDky s odporem....CANBUS.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Tzn. přidělat odpor http://www.tuning-centrum.cz/product/61 ... ch-hlaseni něco jako tohle nebo přímo jako ledku? takovou jsem nikde nenašel....
Opel Zafira B 2,0T OPC
Tady si vybereš: http://alarmtuning.cz/zarovky/led-zarovky.htm
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Špatně...tyhle v tom odkazu jsou bez odporu, budou hlásit chybu.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Hned druhá na stránce :
Kód: Vybrat vše
Náhradní LED žárovka s paticí sufit ( 42mm ), bílá, s vestavěným rezistorem ( nehlásí závady řídící jednotky na žárovce u nových vozidel)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj sorry máš pravdu je tam.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Ja som objednal tieto a fungujú super http://cgi.ebay.com/ebaymotors/?cmd=Vie ... MEWNX%3AIT
Opel Zafira Tourer Cosmo 2.0 CDTi (125 kW) Automat
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
Opel Astra K Innovation 1.4 Turbo (92 kW)
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z jiného soudku ale o osvětlení SPZ. Tam je to tak nesmyslně řešené, že se tam dostává voda, třeba při mytí auta, nebo tam má být na tom světle nějaké těsnění, které tomu zabrání? Já jak jsem koukal, tak asi budu musel vyměnit kabeláž, začíná se zelenat, světla jsou neustále zarosená a jedno má i zelenou žárovku a tu jsem tam při koupi dával a to je tak dva měsíce. Na jedné straně kontakt úplně vyžraný. A nemluvte o tom, že moc myju auto protože tohle by přece mělo vydržet.
Dneska mi přišly žárovky LED tak jsem zvědav jak budou svítit. Otestuju všude kde jsou W5W a jak budou OK, tak dám tip co to je a zároveň provedu nákup na montáž do patřičných světel. Ale ty světla mě štvou...
Dneska mi přišly žárovky LED tak jsem zvědav jak budou svítit. Otestuju všude kde jsou W5W a jak budou OK, tak dám tip co to je a zároveň provedu nákup na montáž do patřičných světel. Ale ty světla mě štvou...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE